Hulahopp karikázással mennyi idő alatt lehet formásodni? (tudásbázis)
itt egy teljesen autentikus vélemény,én hónapokig használtam minden nap - kb fél óra.
Hatás kb 2 hét alatt látszódott.
több hónapi eredmény, lementek centik - mell, derék, csípő, lement pár kiló is. Semmivel nem lett nagyobb a fenekem, sőt, megfelelő idő után ( hónapok ) onnan is visz. Először derékból fogytam- kb pár hét, aztán has, csípő, farizom, és pár hónap használat után még a belső combomon is látszott, onnan is ment. Szóval először elkezdte fogyasztani és karcsúsítani a derekam, aztán több hónapos napi használat után egyre lentebb és lentebb is kitolódott a zsírégető hatása. Pár hónap után mindenhol karcsúbb lettem. Nagyon bejött, az egyetlen sport amitől, nem lettem vastagabb, mert nem izmot épített!!!!!! - 90-es karikával kezdjed!
Ezt csak ide másoltam... sajnos nem én voltam, aki ezt írta. Viszont rákerestem a témára és ott találtam ezt egy fórumon. Elhiszem. :)
Szia!
Nagyon érdekel a téma. Még nincs eredményem, néha elő szoktam venni. Nekem Decathlonos, összeszerelős van. Tuti fogom használni rendszeresen, mert érzwm, h. derék-csípő vonalban hat egészen jól.... Kíváncsi vagyok... ;)