Ki szeret kézimunkázni? Esetleg minták bemutatása, cseréje... (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én leginkább keresztszemeseket, és gobelin-eket szeretek csinálni, már rengeteg van itthon. Legutóbb karácsonyra készítettem párnát minden családtagomnak.
De szeretek terítőket is készíteni. Ha esetleg lenne valamilyen jó kis mintátok erre, szívesen fogadom. mihalka_livia@freemail.hu
Köszönöm.
Sziasztok én gyümölcsös keresztszemes mintát keresek, ha valaki tud küldeni privibe várom
a monikapanyi@freemail.hu címen.
Köszönöm előre is .
Sziasztok!
Jár még erre valaki?
Elkezdtem egy keresztszemes oldalt, lassacskán fejlesztgetem. Kezdésnek egy minta kirakó (képből készít keresztszemest), egy szöveg kirakót, és néhány saját mintát tettem fel.
Ha gondoljátok használjátok nyugodtan. (teljesen ingyenes)
Sziasztok!
Sok mintám van és szívesen cserélnék másokkal. Főleg virágos terítő minták érdekelnének.
Köszönöm az oldalcímet,nagyon szuper dolgokat találtam rajta!
Délután elsétálunk,és nézek hozzá holmikat.
Krisztinika:örülnék,ha összehoznál Vele,priviben értekezünk,jelentkezz,ha segítene Nekem!
Ezek nagyon tetszenek nekem,nagyon ügyes vagy!
Én meg gobelint varrok,majd ha kész lesz teszek fel képet,de szívesen megtanulnám a x-szemes technikát,tudsz esetleg oldalt írni?Lehet valahonnan mintákat is letölteni?
De sok kérdés bocs!
Én valami olyanra gondoltam,hogy akinek van kedve leírja,hogy miket készít,és hogyan,esetleg képeket is lehet feltenni róla,az lehet keresztszemes,vagy szalvétateknika,engem például nagyon érdekel minden,mert szívesen megtanulnám,de nem mutatja meg senki.
Valakinél láttam a minap gobeleint,teljesen máshogy volt varrva,mint ahogy én csinálom,jobban tetszett,de sajnos nem árulta el a technikát!
szalvétatechnikáról van már fórum, csak a feledésbe merült, a címe:
Dekupázs, de okosan (keresőbe beírod, előjön)
Siasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok,hátha megtudok egy-két hasznos tanácsot!
Engem is érdekel minden,gyerekkoromban kötöttem,és kötőnek tanultam anno,a kötőgéppel nem olyan nehéz kötni,de ez tág fogalom,hogy nehéz,mert ha nincs kötőgéped akkor nem könnyű,és kötőgépe válogatja azt is!Anno amelyiken én tanultam be kellett állítani a mintát,méretet,bekötni a fonalakat,és indulhatott a kötés,de gondolom mára már modernebb felszerelések vannak!
Én jelenleg üvegfestek,de már leállítottak róla,mert nincs már hely,hogy hova tegyük,pedig,én gyártanám a szebbnél szebb képeket,rengeteg szuper mintám van,főleg gyerek.
Most gobelin képet varrok karácsony óta,lassan elkészül.Érdekelne,hogy esetleg tudtok olyan oldalt ahol jó képet lehetne rendelni,sajnos sok kép elvan nyomva?
Gyed-en vagyok,úgyhogy még egy kevés időm akad ezekre,de ha visszamegyek dolgozni,akkor már biztos nem tudok ilyenekkel foglalkozni.
Nekem nem valami nagy kézügyességem van,nyithatnánk egy olyan fórumot is,ha valaki szeretne megtanulni például szalvétatechnikázni,vagy keresztszemezni,hogyan kezdjen hozzá!
Szerintetek érdekelne ez valakit rajtam kívül?
hat en is tobbfele kezimunkat uzok..most azert kicsit rakaptam a festesre is, uvegfestes..stb
Kerdezem meg, hogy vki kotott-e mar kotogéppel??nehez??
További ajánlott fórumok:
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Kényes téma! Igénytelen család bemutatása
- Szerintetek szakdolgozathoz melyik a jobb téma? Az egy magyarországi borvidék turizmusának bemutatása vagy pedig a viziturizmus helyzete?
- A virtuális asszisztencia bemutatása
- Szülők egymásnak bemutatása - otthon vagy étteremben?
- Hogy lehetne kiszedni házilag a kézimunkákra, hímzett terítőre csepegett gyertyaviaszt?(paraffin)