Ki számít kövérnek? (beszélgetés)
Szülés elötti kép.De olyan már sosem leszek.
Ez van...
Kriszti nem tudom mikori a kép, amit feltettél. Gondolom egy kicsit régebbi, fénykorodból származó. Igazi atombombázó vagy rajta. Ezért mondhatja a párod, hogy saját magadhoz képest ha felszedtél párod kilót, már problémás vagy.
Én 20 évesen is széles csípőjű, nagy fenekű voltam, ezért senki nem vette észre, hogy szülés után még pár centivel nőtt a körméretem.
Szerintem nincs pontos határ a normál testalkat és a kövér között. Még a BMI és a testzsírszázalék sem abszolút érvényű, annyit minden mástól is függ (csontozat, eloszlás, kulturális környezet etc...)
Van benne valami, hogy azért piszkál, mert nincs rendben belül! Én is akkor piszkálódom sajnos, ha zavar valami, ha bánt!
Amúgy részvétem a Baba miatt!:(
a pasik sokszor nagyon érzékenyek belül, de ki nem mutatnák semmi pénzért , de belül meg marja öket amit nem birnak feldolgozni
egy nő ha sir azt megszokott a pasinál meg gyengeségnek tartják , kicsi korátol erre nevelik nem csoda hogy ilyenek
én is ismerek ilyen pasit aki ha nincs rendben belül magával akkor a környezetében lévőket fikázza , elveszi az önbizalmukat és ettől erősebbnek érzi magát
az hogy neked ezt mondja csak egy tünet , nincs rendben lelkileg és ennek a tünete, ne vedd magadra ez a legfontosabb
nem hiszem hogy direkt bántani akar ha szeret de lehet hogy tudatalatt "haragszik rád" és ezért bánt igy mégis
ha tényleg szeretitek egymást akkor sokat kéne beszélgetnetek és türelmesnek lenni a másikkal, és ne ezen a kövérség dolgon lovagoljatok hanem a valos problémán, mert ez tényleg csak tünet, látod hogy igaziból alapja sincs
Ez a súly egyáltalán nem sok, sőt ideális. Nehogy emiatt elkezdj fogyókúrázni.
Bár én is ismerek olyan embert, akinek a párja már csont-bőr, és mégis azzal piszkálja, hogy kövér.
Ne hallgass a párodra.
szerintem lelkileg kéne mindkettőtőknek helyrejönni
általában én azt vettem észre hogy akkor vagdosok ilyeneket a párom fejéhez ha magammal nem vagyok megelégedve , de én tudom magamról ezt és igyekszem visszafogni, és inkább magamat helyrerakni
ezt csak most olvastam:(((((
akkor biztosan ez a szürnyűség is közrejátszik abban ha ő ilyeneket mond
lehet hogy csak témát akar amiről lehet beszélgetni, vagy nem dolgozta fel és ezért ilyen
nem lehet hogy a párod érzi magát kövérnek? csak ugye könnyebb mindig a másikat piszkálni...
én megleckéztetném, egy két hétig főzz magatoknak nagyon diétásan, és ő is azt egye amit te, zöldségek pipihusi naturan, kevés só ne sok füszerrel, szerintem pár ilyen vacsi után könyörögni fog rendes kajáért és megesküszik mindenre hogy nem vagy kövér
és a legfontosabb ne lássa rajtad hogy ezzel a beszolással bánt téged mert akkor ha mérgesrád mindig megkapod majd ezt hiába leszel nagyon sovány...
nem szoptatok a baba meghalt:(
és igen ez a legnagyobb problémája..:(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Miért rossz kövérnek lenni?
- Miért érzem magam kövérnek, most hogy lefogytam?