Ki mit csinál amíg a párja focit néz? (beszélgetés)
Na, az én férjem se....:)
de horgászik....
ÁÁÁÁ
Athletico Madrid- Las Palmas van :D
Jól látom? Éppen megy a Honvéd-Debrecen mérkőzés? :)
O:1
Éppen ezért már az egyik unoka is U-18-as, vagy 19-es, nem is tudom.
Tudod, akinek a sport szeretete átszövi az életét, az nem, vagy nehezen tud róla lemondani. Megerőszakolni meg nem lehet és nem is szabad egy életen át ezen vitatkozni, mert nem múlik el a visszatérő téma. Össze kell csiszolódni.
Ismerem a fiamat is. Nem iszik, nem dohányzik, a sport a hobbija, ezen belül mindent visz a foci. Ha ez állandóan vitához vezetett volna, ami egyikőjüknek sem lett volna jó, már régen nem élnének együtt. Kár lett volna.
A sógornőm megszokta, elfogadta és ahogy a gyerekek nőttek, az apjuk mindig vitte magával őket a meccsekre.
Ha TV-ben ment, a sógornőm rendszerint olvasott, vagy rejtvényt fejtett mellette.
A gyerek. :)
Tulajdonképpen először nem is hallotta, hogy mit mondott a felesége. Amikor leesett neki, akkor azt sem tudta, hogy fiú, vagy lány. De még az ajtóból is visszanézett, hogy le ne maradjon egy gólról.
Négy fia lett, mind a pályán nőtt fel.
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Mi a véleményetek arról a szülői felfogásról, hogy "amíg az én kenyeremet eszed, addig azt csinálod, amit én mondok"?
- Vajon mindenki párja ezt csinálja?
- Hogy kell ezt csinálni?- Sokat utazó, távol levő emberek párjai
- Mit csinálnál ha utálnád a legjobb barátnőd párját?