Mit csinálnál ha utálnád a legjobb barátnőd párját? (beszélgetés)
Igen még mindíg együtt vannak a helyzetük azóta is sz.r!
Én is képtelen lennék ilyen pasival együtt lenni aki a tulajdonának tart, megalázza.... Egyes nőket nemértek ez miért tetszik nekik, eltűrik a jogtalan féltékenykedést...... azt hiszik ez a szeretet... :-(
Nekem is 3 évembe kerűlt amíg így döntöttem, nembírtam tovább hogy panaszkodott, merthát érezte hogy ez így nem normális kapcsolat, szenvedett, viszont kilépni sem mert, mert milesz ha nem talál jobbat....
Én viszont nemakartam az ő problémái miatt az én idegeiemet kikészíteni...
Kettőnk között örlődött, mert ő is kellett neki meg rám is szüksége volt, így én döntöttem! Azóta nyugodt vagyok! Valahol rossz, de nekem erre nincs szükségem, és ezekszerint nem voltam fontos számára! :-(
Nos az én barátnőn sem szereti kimondottan a férjemet, így nincs közös program, csak csajos /ha sikerül/:)
Nálunk ez nem volt nagy ügy, tudomásul vettem, hogy nem szeretik egymást, de attól én még szerethetem mindkettejüket. Miután ezt ők is tudomásul vették nincs semmi probléma. Mondjuk ez családdal már más, mint "fiatalon".:)
Ez durva. És azóta is együtt van a pasival? Hát elég nehéz, én még nem mertem ezt szóba hozni.
Úgy volt, hogy jövő héten szombaton együtt töltjük a napot, és írja, hogy előbb a pasijával kell megbeszélnie. Meg nem tudunk elmenni bulizni, hogy a srác féltékenységi rohamot kap. Képtelen lennék eltűrni egy ilyen pasit.
Én most hasonló helyzetbe vagyok. Amikor barátnőm bemutatta az új pasiját örültem neki, mert egy normális srácnak ismertem meg. De most már tele van vele a hócipőm. Ha találkozni akarok a barátnőmmel, előbb vele kell egyeztetni, hogy nem sérti-e az ő kis életét. Meg, ha eljön hozzám, akkor húzza a száját meg féltékenykedik. Szegény barátnőm meg nekem panaszkodik, hogy milyen se vele, se nélküle kapcsolatban vannak.
Legszívesebben kiherélném a gyereket, de barátnőm miatt nem tehetem. Ezt a békát muszáj lenyelnem, és kivárnom, hogy szakítsanak. Talán ez most, nagyon gonosz volt, de remélem minél hamarabb be fog következni.
szia!Ha esetleg a te párod,a barátnőd párjával eldumál,akkor ti is tudtok trécselni.Ha nem viseled el a srácot,akkor inkább ne menj...Muszájból nem érdemes elmenni.
Múltkor én is úgy jártam,h elmentem egy barátnőmmel,ott volt a pasija is,volt nagy társaság,és a barátnőm képes volt a srác társaságához elülni,nem törődve az ezeréves barátnőivel....Szóval egyszer úgyis választani kell.Vagy a barátságokat,v a párját...És neked is...
A barátokat megválogathatjuk. Ha neki az kell...
Ha nem akarsz menni velük, akkor nem mégy.
Nem vagytok összenőve... udvarias távolságtartás.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Te mit csinálnál ha a barátnőd kikezdene a férjeddel?
- Mit tennél ha az állitólagos legjobb barátnöd párja(azért mert nem vagyunk jóban) megtilaltaná, hogy hozzájuk menj.Barátnöd nem álltki érted
- Amikor a legjobb barátnőd férje szerelmet vall, mit tennél?
- Mit vinnél a legjobb barátnődnek, ha szülés után meglátogatnád a kórházban?
- Mikor, hol, milyen alkalomnál ismerkedtél meg a legjobb barátnőddel/barátoddal?