Mikor, hol, milyen alkalomnál ismerkedtél meg a legjobb barátnőddel/barátoddal? (beszélgetés)
Van egy, akivel igazán önmagunk lehetünk egymás előtt és ez alatt értem azt is, hogy megmondjuk amit gondolunk, de el is fogadjuk ha másképp látjuk a dolgokat. Tök sok dologban pl különbözünk, és vitáink is voltak már, mégsem távolodtunk el soha egymástól! Mint a testvérek, olyanok vagyunk és ennek alapja az igazi szeretet, elfogadás, bizalom.
Nem jelenthetem ki, hogy legjobb barátnőm, mert neki is vannak mások, nekem is.. de azt kijelenthetem, hogy legigazabb barátnő, igazi barát!
Egy helyen töltöttük a gyakorlatunkat, aztán pedig egy suliba is jártunk, így ismerkedtünk meg.. de már huszonévesen. És az elején nem is gondoltuk volna, mert annyira különbözünk. Egy szőke aki plázába meg diszkóba jár és egy fekete aki kocsmába meg rock kontertekre..
Most meg első közt értesül olyan dolgokról, amikről rajta kívül csak a férjem, anyukám, nagymamám.. a legfőbb bizalmasaim egyike. Hiába nem beszélünk sokszor hetekig, hiába él külföldön.. ő a legigazabb barátom!
Általános iskolába ismerkedtünk meg már kb. ezer éve, azóta ő a barátnőm.
A legjobb fiú barátommal kicsit később. Akkor, amikor már átjárkáltam a barátnőmhöz, ugyan is a legjobb barátom a legjobb barátnőm tesója:D
Tehát, kicsit több, mint 40 év.
További ajánlott fórumok:
- Te hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal?
- Hány éves korodban és hogyan ismerkedtél meg a férjeddel?
- Ti hogyan ismerkedtek, ha valaki megtetszik?
- Meg ismerkedtem egy lánnyal annyia problémám vele nagyon fius kinézetű és mélyhangja van.Fiuk járnátok ilyen csajjal?
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)
- Hogyan ismerkedtél meg a pároddal? Ki csábított el kit?