Amikor a legjobb barátnőd férje szerelmet vall, mit tennél? (beszélgetés)
Szerintem ez azon múlik, hogy mennyire vagytok szoros barátságban. Ha igazán mély a kapcsolatotok, akkor nagyon fontos a bizalom és ez biztos, hogy megrendülne ha nem mondod el neki és később fény derül rá. Persze minden ember különböző.
Nekem volt egy párkapcsolatom, ahol a srác félrelépett és persze mindenki tudott róla csak én nem. Később, mikor szakítottunk, panaszkodtam róla az egyik barátnőmnek és persze előjött az a téma is, hogy szerintem nem volt hűséges. Ekkor mondta el, hogy ja ő tud róla már régen, hogy görbe utakon jár, csak ugye nem akarta beleártani magát a kapcsolatomba. Szóval ami ekkor bennem lejátszódott, hát nem az volt, hogy nem akart fájdalmat okozni, hanem hogy magát nem akarta kellemetlen szituációba hozni. Nem haragudtam meg rá, de utána már nem gondoltam őt olyan közeli barátnőnek.
no igen :D csak a lényeget nem mondta eddig :D
így máshogy van annak a leányzónak a fekvése....
minden esetre nekem az egyenes út a legrövidebb...
hát, így már más a leányzó fekvése... akkor mondd el neki, és majd eldönti, a kihűlt házassága végére pontot tesz-e...
ez van, ha az elején nem pontos az információ:-)
A férfit keményen elutasítani és kész!Akkor nem fog tovább próbálkozni.
A barátnődnek meg ne szólj,még ezen is idegelni magatokat egymást teljesen felesleges...és még az is lehet hogy utána más szemmel nézne rád a barátnőd,főleg ha érez még a férje irányába.Sokszor bölcsebb maradsz ha hallgatsz.
Szerintem halgass bared-re.
Ne mond el.
Szerinted kinek hinne a barátnőd ha a férje azt mondaná, hogy Te valottál Neki szerelmet?_Kinek akarna hinni?
Én is voltam hasonló szituban és nem mondtam el. a férje nagy nőcsábász volt, azóta el is váltak, de utána sem meséltem erről neki. Van amikor bölcsebb hallgatni.
Pattintsd le a pasit. Ennyit tehetsz.
Szia! A pasinak elmondhatnád, hogy nem akarsz semmit. Én a barátnőnek nem mondanám el, mert nem biztos, hogy kibirja ezt a hirt a barátságotok. Ezt neked kell tudnod, hogy mennyire lehet ilyesmiről beszélni vele, de nem tudna sztem ugyanúgy rád nézni, ugyanúgy beszélni veled... Csak gondolj bele forditott esetben, te mit tennél, hogyan reagálnál rá, ha a férjed beleszeretne? Ő lenne akit megutálnál, még ha nem is akarod...
Drukkolok neked, hogy minden rendbejöjjön!
A barátnődnek inkább ne beszélj szerintem, de a pasival mindenképpen és nagyon határozottan tisztázd le, hogy soha semmi közötök nem lesz egymáshoz és erről mégcsak ne is álmodozzon!!!
Ha amúgy tetszik a pasi, idővel biztosan eszedbe jut majd, hogy mi lett volna, ha...., de hidd el, ha ennyire lelkiismeretes vagy mint ahogy írod, ebből előbb utóbb botrány lenne.
Ha elmondod a barátnődnek még szarabb lesz hozzájuk elmenni, ha férje is otthon van és lehet, hogy a bizalma is megrendül.
Én nem hinném, hogy a barátnőd így tesztelne, de ezért is jó lenne a pasival minél hamarabb beszélned valahogy.
sms-ben?
nagyon bátor lehet
szerintem felejtsd el ezt a rémálmot
-én nem szólnék egy szót sem, viszont a barátnőmet megkérném, hogy mostanában Ő jöjjön, otthon nyugodtabban tudtok lelkizni...
-ha pedig ne adj isten beüt a balhé náluk, és a férj elmondja, mondd meg, nem vetted komolyan az sms-t... tudtad, hogy nincs rendben köztük minden, és úgy értékelted, ez egy szerencsétlen próbálkozása a férjnek, és te voltál legközelebb... és főleg nem akartál baromsággal fájdalmat okozni neki...
nem a legegyenesebb út, de így tudsz a legjobban kijönni belőle, és a barátságod is megmarad..
szia!
1.Mi van ha a legjobb barátnőd írta az sms-t puszta féltékenységből a férje nevében?És így tesztel téged,mint a barátnőjét:))))
2.Ha mégis a férj írta,akkor ne vedd figyelembe,ne írj neki sose választ semmilyen sms-re,ha hív ne vedd fel,és a barátnőddel se az ő lakásukba találkozz.
Ezen kívül nincs is más amivel ezzel kapcsolatban foglalkozni kellene.
További ajánlott fórumok:
- A férjem legjobb barátja szerelmet vallott. Mit tegyek?
- Mit tennél ha az állitólagos legjobb barátnöd párja(azért mert nem vagyunk jóban) megtilaltaná, hogy hozzájuk menj.Barátnöd nem álltki érted
- Mit vinnél a legjobb barátnődnek, ha szülés után meglátogatnád a kórházban?
- Mit csinálnál ha utálnád a legjobb barátnőd párját?
- Mikor, hol, milyen alkalomnál ismerkedtél meg a legjobb barátnőddel/barátoddal?
- Mit szeretsz a legjobb barátnődben?