Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit? (tudásbázis)
oda vittem magammal ahol dolgom volt, elkerítettem 1 kisrészt és ott el volt magával +a játékaival.
Mennyi ídős?
Igen, bízni azt lehet. :)
Bár ezt is vagy ezerszer el kell mondani, mint minden mást. :)
Én főleg akkor vettem nagy hasznát, mikor takarítás közepette elaludt a járókában. :) Ott legalább nem volt "útban" nem volt veszélyes helyen, lehetett jönni-menni mosni, teregetni, felmosni...
Nem is beszélve arról, hogy ha szellőztettem, mindig máshova kellett tenni a babát és hát nem marad ő csak úgy ott, ezért járókában "utazott" szobáról szobára. :) (ez még 1 éves kora előtt/körül volt)
Én úgy próbáltam szoktatni, hogy a tanulópadján szabad csak rajzolni, de aztán mindig máshol volt az a rajztábla. ezért kötöttem oda a ceruzát. :)
így legalább nem rohangál vele, viszont többnyire a tanulópadon vagy a dohányzóasztalon rajzolgat. :)
Örülök neki, hogy likvidáltátok!
:) Pár hét és futni fog! :) Gratulálok nektek!
Na mi is likvidáltuk a kompot, mert felállt a napokban Sada és inkább akkor menjen és álldogáljon. Amúgy nem sokat kompozott, 1-2 hónapot és napi összességében 30 percet szrintem. De jó szolgálatot tett, amikor semmi nem vált be:)
1 biztos, a kis lába nagyon sokat erősödött tőle, szépen áll egyedül.
Most, hogy már majdnem teleírtam nektek itt egy oldalt, megyek tanulni, amíg alszik a gyerkőc.
Sziasztok!
én egyet értek veled. nálunk sincs tesó és sajnos nem is lehet.
valahol neki "kell" alkalmazkodni, hisz ő csöppent a családba később. (lehet, hogy most kitiltotok innen, de ezt olvastam egy könyvben és igaznak találtam) persze ez nem azt jelenti, hogy nem foglalkozom a gyerekkel, de vannak dolgok, amiket meg kell csinálni.
pont így gondolom, ahogy te is írtad.
ha éjjel-nappal 100%-ban csak az övé lennék, akkor a férjem tuti elválna :) arról nem is beszélve, hogy később a bölcsiben, oviban neki lesz rosszabb, hogy nincs ott anya, nincs kivel játszani.
Akkor te szerencsés vagy. Mi nem akartunk kompot venni, pont ezért, amit a doki is mondott. Meg nekem még az jutott eszembe a komppal kapcsolatban, hogy nincs szüksége arra, hogy az egyensúlyérzékét használja, mi inkább ezért nem vettünk.
De ha nektek bevált, akkor jó! :)
Én nem merek ceruzát adni még neki, mert félek, hogy ha jön-megy vele, véletlenül megbolik és ott a baj.
A mágneses rajtáblához meg odakötöttem egy rövid madzaggal a ceruzát. :) Nem volt más megoldás, mindig jött-ment vele.
édeske! :)
nálunk azért a cica, mert azt már ki tudja, mondani és mindketten örülünk neki, mikor felismeri és mondja, hogy "szisza" :D
na, majd az autót is kipróbálom! köszi a tippet! :)
oké, megértettem.
:)
nem hanem kinek hogy jobb. ha neked igy bevált akkor csináld. ennyi. hogy jobb-e?
azt én nem tudom. csak te tudhatod.
hisz a te gyereked.
kinek mi válik be. a többi magánügy:)
Teljesen egyetértek veled, a járókát én is egy kényszerű dolognak tartom. De muszáj használnom.
Már a kisfiamnak megvettük, de szinte csak a játékait tároltuk benne. Egésznap a földön hempergett, mászott.
De a kislányomnál már tényleg muszáj használni. Mivel a fiam 2 éves múlt februárban, a kislányom pedig 10 hónapos, ha Lillát leteszem a földre állandóan ott kell lennem, mert a fiam igaz, hogy nagyon szereti, de még durva a keze és akaratlanul is bánthatja. Ezért fordul elő, hogy beteszem a járókába.
Én is jobban szeretném ha egész nap a földön lehetne, de sajnos nem tudom megoldani.
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?