Hogy kell ezt csinálni?- Sokat utazó, távol levő emberek párjai (beszélgetős fórum)
Akkor meg ne kattogj ezen....hiszen csak feldobja az életeteket a várakozás izgalma.
Ha figyelsz, úgyis érezni fogod ha "gáz" van.
Nem hiszem, hanem tudom, hogy ezen a téren biztosan jól ismerem. Azt is tudom, ha megcsalnám, úgy kidobna, hogy a lábamat se ráznám meg.
A gyereked apja olyan típus. Az én párom meg ilyen. Kőkeményen monogám.
Az egészséges féltés okán néha persze, hogy megfordul(t) a fejemben; hiszen a sok vidéki, külföldi úton lehet(ett) éppen elég alkalma. De valahogy nem tud lekötni a gondolat.
Én is magamból indultam ki, és nem feltételeztem a gyerekem apjáról, hogy boldog-boldogtalant......
Amikor kiderült, hogy éveken át mindenkit, aki megállt neki, az egész család, ismerősök, barátok, tátott szájjal bámultak, és nem hittek a fülüknek.Hát még én. Semmi jele nem volt, nemhogy éjszakai kimaradás, 2 hetes utak. Simán megoldotta. Ennyit a feltételezésről. Hiába hiszed, hogy ismered.
Rossz hírem van...
...a munkatársak nem fognak belefolyni, még ha tudnak is valamit.
Az én életem szerelme külföldön dolgozik.
A 2. hónapban talált magának valakit.
Csak a véletlennek köszönhetem, hogy megtudtam.
Persze szeretett telefonon minden nap.
Remélem neked nincs okod aggódni.Sok szerencsét!
A változás már magában jelent valamit!
De nem feltétlen azt, hogy megcsal! Talán el kellene beszélgetned vele. Vagy előtte magaddal. Mi az amit Te tettél annak érdekében, hogy idáig juss. Mármint, hogy nem bízol benne. Vagy egyszerűen leülni vele, és beszélgetni. Őszintén!
Rövidre kell zárni. Ha őszinteség, bizalom nincs, akkor semmi nincs.
Sokat utazó, távol levő ember a párom. Lassan 20 éve, hogy együtt vagyunk, és biztos vagyok abban, hogy nem lépett félre.
Lehet, hogy csak azért gondolom, mert magamból indulok ki? :)
Az a baj, hogy ezek az utazások Európa-szintűek, uh sajnos nem tudom megemlíteni.. :) De nem hinném, hogy abban lenne bármi is, csak, nem tudom...
Nem, senki nem tett! Nem mondott senki semmit, Teljesen magamtól jött, az apróságok miatt, amik furcsák. Tudom, hogy rettenetesen kimeríti ez az állapot, ami most van, ami miatt ez a sok plusz munka és utazás van. Minden felborul miatta szó szerint. De gondolom, hogy ezen mindenki átment aki hasonló cipőben jár/járt valaha is. Mindkettőnk családjában történtek csalfaságok, amik megviseltek minket, és megígértük egymásnak, hogy mi megpróbáljuk jobban csinálni, én nem tudnám elhinni... Biztos valahogy lehet ezt az állapotot kezelni.
Ezt Neked kell érezni, mennyire figyelmes, kedves még veled.
Magadtól jött ez a furcsa kételkedő érzés, vagy valaki bogarat tett a füledbe?
Próbáld ki, amikor azt mondja, két hétre el kell utaznia, egyszer váratlanul egy hét közepén említsd meg, hogy éppen arra van dolga a barátnődnek, kollégádnak...bárkinek, meglátogatod.
A reakciója gondolom sokat elárulna.
Lehet furcsa a kérdés, de most kell ezzel a helyzettel először szembesülnöm és fogalmam sincs hogy kezeljem..(?)
Az egyre szaporodó be kell még mennem dolgozni (hétvégén is) 2 hetekre el kell utaznom stb...
Azt gondolná az ember lánya, itt bizony valami másról van szó... De én eddig megbíztam benne, és nem tudnám elhinni, hogy megváltozott volna bármi is ezen a téren, de néha nem tudom mit gondoljak. Normális ez? Hogy kell ezt elrendeznie saját magában az embernek? :(
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Miért élvezik itt egyes emberek hogy másokat minősítsenek, amikor nem is ismerik?
- Hogyan kell megcsinálni amit sokatoknál látok a fejlődési centit vagy micsodát?