Miért élvezik itt egyes emberek hogy másokat minősítsenek, amikor nem is ismerik? (beszélgetős fórum)
Mert nincs jobb dolguk...
nincs más örömük az életben..
/nem érzik jól magukat/
mert jó a másikon levezetni a felgyűlt agresszív hajlamokat,és ezek az emberek az életben is mind ilyenek,élvezik ha másokba rúghatnak,vagy csak élveznék,de nem mernek :D
csak az nem jut eszükbe,hogy a minősített vagy épp sértegetett fél esetleg sz*rik egy nagyot a véleményükre,meg arra,hogy mit arcoskodnak a monitor mögül.....;)
Ugyi hát!:D
Lényeg, hogy az ember képe ne süljön le maga előtt, hogy szembe nyal, hát mögött meg ... :/
hogyan? engem sem zavar ha utálnak. :-D
az vigasztal hogy van aki szeret. különben is mindenki nem szerethet mindenkit. Ugyi? :-D
Én is.
Ezért van mindig két lehetőség: vagy nagyon szeret valaki, vagy nagyon utál.
Nekem jó így:)
Szerintem mindennek két oldala van.
Egyrészt, akit zavar mások akár durva véleménye, miért ír nyilvános fórumba bármit is? Igen, vannak olyanok, akik épp mélyponton vannak, vagy alapból bunkók, vagy csak éppen gyökeresen más a véleményük, és talán - szerintünk - nem jól fejezik ki. De aki ilyen helyeken netezik, az elve vegye ezt tudomásul, ez a világon mindenütt így van ahol emberek vannak, a postán a sorban is.
További nehézség, hogy nem látjuk a másikat, az egyéb kommunikációs jelzések nincsenek segítségünkre, tehát sokkal több a félreértés.
Egyébként meg nem kellene eleve olyan témákat kiírni, ami tényleg senkire sem tartozik, majd pár hsz. után ingerülten odaszólni, hogy "semmi közöd hozzá." Igen, itt nem ismerjük a másikat, mégis elvárjuk, hogy segítsen, mondja meg a tutit, legyen kedves hozzám. Mire föl?
Amihez meg nincs közük másoknak, azt tényleg ne tegyük közszemlére, elég sok helyen hívják fel erre egyre többen a figyelmet ezzel foglalkozó szakemberek. Se lelkileg, se a fizikai veszélyek miatt ez nem bölcs dolog. A szerverek ugyanis nem felejtenek.
Ettől még persze lehetőség szerint tényleg ne bántsunk másokat szándékosan.
Erről beszéltem pl., és én is tapasztaltam a saját bőrömön.
Rájöttem, le kell carni.
:)
Nagyon sokan onkent es dalolva csinalnak hulyet magukbol, kiteszik az eletuket a kirakatba, aztan csodalkoznak, ha masnak meg velemenye van roluk (amit mellesleg kerdeztek)...
De ezen a forumon veregethetik egyesek a sajat vallukat, hogy bezzeg ok...
Jó kérdés.
Több ezer éve nem tudjuk megfejteni. :)
:DDD
Ezt igen szépen összefoglaltad.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Egyes emberek miért szeretnek játszmázni, manipulálni másokat? Miért lelik örömüket ebben?