Ki milyen tréfákról tud beszámolni? (április 1.) (tudásbázis kérdés)
Hirtelen a tanár -korombeli tréfa jut eszembe,a diákok csinálták velem. Mentem a terembe,kinyitottam az ajtót(kifelé nyílt)és belül össze volt tornyozva egy csomó szék,h ne tudjak bemenni:D
vicces volt,bírom az iylesmit,de az az osztály pont előtte volt "nagyon nem együttműködő"(elvittem őket múzeumba,és direkt baromi lassan jöttek visszafelé,h jó sokat késseneka következő óráról,én meg kaptam miattuk)
szóval kivételesen úgy döntöttem,h csak a bajszom alatt röhögök,és visszaadom nekik.
Elkezdtem az agyagot mondani,és jegyzeteltem a táblára,ahogy szoktam,csak..behúztam a függönyt a tábla előtt.Zúgtak csórikámok..de aztán hamar csend lett,mert figyelni kellett arra,amit mondtam,hiszen csak úgy tudták lejegyezni,hallás után.
Nekem volt egy kollégám, én csináltam vele a viccet, tehát első kézből mesélem.
MIndig cukkolt, hát én a keresztapámnak meséltem éppen, aki sosem ment a szomszédba egy kis tréfáért, ő volt az ötletgazda.
Szóval a férfinek állat-neve volt, mindegy, nem így hívták, de ezt mondom. Farkas György volt.
Jött az elseje, kiugrott napközben valahova, kérte, ha keresik, írjuk fel, majd visszahívja az illetőt, abban az időben még nem volt mobil :)
Megtettem, viszajött, odaadtam a telefonszámot.
Ment, felhívta, én a háta mögött, elbújva leskelődtem, így hallottam, ahogy bemutatkozik,-Farkas György vagyok - mire a választól elsápadt, körbenézett, és közben elszólta magát.
Hogy mondja? Ez az állatkert? :DDDDD
jo par eve tortent meg suliba jartam...földrajz oran kovetkezett...mi meg fogtuk magunkat es a padokat ,a szekeket,na meg a tanar asztalat is kivittuk a folyosora...na meg persze a terkepet is felakasztottuk a falra.mi meg szepen helyet foglaltun es vartuk a tanart :-) nagyon tetszett a helyzet... :-)
kivancsian varom a ti trefaitokat is :-)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- 2010 áprilisára várt babák!
- Érdemes lenne erről beszámolnom a kórház igazgatójának?
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!
- Tanácsot szeretnék kérni! Áprilisig szeretnék fogyni 20-25kg-t. Milyen módszerrel biztos a siker?
- Tud valaki pozitiv hatásról beszámolni a Ferulant szedése után?