Tanácsot szeretnék kérni! Áprilisig szeretnék fogyni 20-25kg-t. Milyen módszerrel biztos a siker? (tudásbázis)
En az elmult fel evben fogytam 8,5 kg-t.. Talan nem tunik soknak, de egeszsegesen, odafigyelve tortent..
Eletmodot valtottam, bizonyos eteleket egy eletre elfelejtettem (feherliszt, cukor, teszta, feher kenyer, krumpl, mindenfele edesseg es cukros uditok) es hetente 6-szor tornazom. Eletemben nem ereztem magam ilyen jol a boromben es jo tudni, hogy jot teszek a testemmel, mert rengeteg zoldseget, gyumolcsot kap es nem tomom cukorral, zsirral es liszttel..
Amugy ugy gondolom, hogy csak igy lehet fogyni es megtartani a sulyt, hogy az ember egy eletre valt... De a sulytartasban nagyon sokat segit az update, en mostmar eszerint etkezem es eszem Norbis eteleket, nekem sokat segit...
Épp a tegnap írtam erről,ha csak részben tartod be akkor is bőven meglesz!
364,365-ös beírás
Ja nem tudom hány vagy most,de kocogás helyett a séta is ugyan olyan jó kalória égető és jobban kíméli a lábat
Én ajánlok neked egy topikot..mi kalóriát számolunk és ch-t..szóval szénhidrátot..nekem is ennyi van még..de 6 kiló már lement..és élvezem..nagyon jó csapatba kerülsz ha csatlakozol és a naplónkban írottakat betartod, a siker nem fog lemaradni..
divatos fogyókúrákat messziről kerüld el..
itteni fórum:
várunk mindenkit nagy - nagy szeretettel..itt biztos a siker!!
További ajánlott fórumok:
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Ki milyen módszerrel fogyott le?
- Milyen módszerrel fogytál, mennyi idő alatt és hány kilót?