Ki milyen autóra szavaz? (beszélgetés)
jaj Te! :) :)
Elnéztem, bocs. demon555-nek akartam irni. Azért még szeretsz, ugye?? :)
Már megvette az autót, egy Renault Thaliát.
Kicsit lejjebb olvasható.
Hány Mustangod volt eddig?
Üdv
CL
Szuper! Nagyon örülök az örömödnek. Érezni a boldogságot a szavaidból. Gratulálok! Nagyon remélem, hogy továbbra is minden rendben lesz veletek.
Tudom, hogy meg fogod becsülni, és úgy szereted majd mint más a saját gyerekét. Tudom milyen érzés az.
Az enyém, (talán láttad, a piros) olyan mint az egyik legjobb barátom. Már 15 éve velem van, csak az enyém, és én karban tartom, ő meg meghálálja törődést. Nem hagy cserben, mindig rendelkezésre áll. Én meg ezt hálálom meg neki. Nem is tudom, mi lenne velem nélküle. Sokkal de sokkal nehezebb lenne az életem, az biztos, mivel fontos, hogy gyorsan oda érjek, ahova mennem kell, illetve a munkahelyre. Szóval én az enyémet ugyanígy szeretem, vagy jobban, mivel a sok év alatt már szinte hozzám nőtt. Ismerem minden porcikáját és minden rezdülését.
Kívánom neked, hogy ugyanilyen szeretettel és örömmel gondolj a tiedre.
Ui: Végül is mennyibe került? Ha szabad tudni.. :)
IGEEEEEEEN!!! :D
Tettem is fel képet róla :D Ma elintéztük a papírokat, AZ ÉN NEVEM VAN A FORGALMIN!!!! :D
Egy Renault Thalia 1.4 RN, Lujzi a becsületes neve, van egy kis esztétikai hibája, a jobb hátsó ajtó be van horpadva picit, de az már ilyen volt. Állandó karbantartás alatt volt, a szerelő megismerte már gumi alapján, nagyon készséges volt, 2 szerelő is áll a rendelkezésemre, ha szükségem van rájuk ^^
Ma eljöttünk Szegedre, itt volt egy kis (??) balhé a parkolás miatt, de az út nagyon-nagyon jó volt, egy élmény vezetni, most is mennék még. Fogyasztása nem tudom még mennyi, mert tankoltam, biztos ami biztos alapon. Fogadott nővérkém is vezette is Szegeden, meg a párja is, nagyon élvezték, dicsérték, mondták, hogy jól választottam. Alig akart elindulni otthonról, aztán jött mint a golyó :)
IMÁDOM! Jobb szó nincsen rá :) Komolyan, nem kell nekem gyerek, ez az autó az életem :)Ha visszaspórolom egy részét az árának, (mert magamtól hiteleztem) akkor kap egy usb rádiót, hogy telefonról is tudjak zenét hallgatni, meg egy szivargyújtót, GPS tartót, és egy bólogatós kutyust hátulra :D De ezek még odébb vannak, most helyre kell állnom :) DE MEGÉRTE, imádom!!! :D
Igen! Engem is érdekel! :)
Na, milyen?? Mesélj! :)
Juderya,sok sikert a holnapi autó vételhez,képzelem most milyen izgalommal vagy ,ez egy hatalmas élmény lesz,pláne mikor elösször a sajátodként vezetheted.
MIndig is a Trabi fog megmaradni a Te autódnak.
Hát, meglátjuk... holnap ha minden jól megy, megveszem a Thaliát, aztán majd lesz valami :) Igazából nincsenek nagy igényeim, Trabantból ülök át, nem hiszem, hogy annál jobban nyöszörögne, illetve gondolom a menetszél hangja is kisebb egy Thaliában :)
Ilyen szempontból elfogult vagyok, nincsenek nagy elvárásaim, ami már a Trabinál csendesebb, az már halk :) És félreértés ne essék, imádom a Trabantunkat :)
Meg tudnád indokolni? :)
Én hétvégén egy Renault Thaliát szeretnék venni (remélem össze is jön)... ismerőstől, így nagyjából tudom az állapotát, nem az újabb 2002 utáni Thalia, hanem 2001es kiadású.
Mustangból csak Shelby GT-t veszek, annál alább nem adom :D
a sajátomra,(hihihi)
nem ttom környezetbarát e,vagy összetákolt,vagy idétlen és ormótlan.e,meg miket írtatok még?
Ne tessék más autóját ócsárolni,mindenkinek a sajátja a legjobb,punktum.
Most egy majdnem vadi új Opel Corsám van,de garantáltan jobban szerettem a legelső autóm:egy négy ütemű Wartburgot.Legalább kilehetett látni belőle.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk a szavazások témáiról
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Milyen hűtőt vegyek? - a szavazás
- Milyen hatást vált ki nálad, ha szavazásra kell válaszolnod?
- Milyen fórumokat, naplókat, szavazásokat szoktatok nézni és hozzászólni?
- Betonkeverős autóra milyen kategóriájú jogosítvány kell, és szükséges e még valamilyen okmány hozzá?