Ki mennyit költ magára egy hónapban!? (beszélgetés)
Nekem saját ruha-üzletem lenne, gyönyörű kötött pulóverekkel :)
Vagy lenne egy szépségszalonom, vagy étterem-tulajdonos lennék, vagy egy kis panzióm lenne :)
Vagy: fodrász:)
Szép jó reggelt mindenkinek.
A tegnap vettem egy könyvet 10 ezer ft volt de havi 2000ft-al törlesztem...én annyira tudtam annak a könyvnek örülni....
Mág nincs február de már 10ezer feletti kiadásom van....:-( de ami kell az kell...
Kozmetikumokban szeretem a minőséget egy krém sokáig eltart,vagy egy tusfürdő....
De egyre kevesebbet költök párom is megjegyezte a tegnap hogy mekkorát változtam.....
De amikor az ember sokáig nem dolgozik sok mindenből kifogy.....mostmár kence van több kis illatocska......most a ruhatár következik....jövő héten megyek turiba......nagyon jó kis dolgokat találni......ugy sem tudja senki, hogy használta már más vagy én használtam el..._)
Hát hmm.... Én szerintem arcápolásra költöm a legtöbbet, minőségi termékekre, de a 3 termék így sem több, mint 4000Ft, mondjuk kb. 2-3 havonta kell csak vennem újra. Ezen kívül sampon, balzsam, hajolaj, hővédő spray, ez utóbbi 1 évre elég. Hajfestéket én veszek, az 1200Ft, eddig a fodrászom festette, de ezentúl a férjem fogja. Amíg M.o-on laktam és dolgoztam is, hetente jártam fodrászhoz és ez heti 1000Ft-ot jelentett. Sajnos 1,5 éve nincs munkám. Most az említett kencéken kívül másra nem költök, itt ruhát sem veszek, mert drága, de otthon is a kínaiban vásárolok. Itt csak kajára költünk meg a csekkekre.
Szoliba nem járok, műkörmöm nincs, kozmetikus vagyok, tehát oda sem járok.
Sajnos nincs pénz azokra a dolgokra, amikre nyugaton mások símán tudnak áldozni.
Én is kértem már ugyan mondja már meg hova menjek söpörni!!!
Sajnos nekem eddig nem sokat sikerült összesöpörnöm...
engem örökbe fogadhat.... :)
De azért szegény.. :(((
Sziasztok!
A gazdagság relatív.Van egy nagyon közeli ismerősöm(fogadott keresztapám),aki nagyon-nagyon gazdag,és mit ér vele?Karácsonykor sírva mondta,hogy mit ér 2-300millióval,ha nem lehet gyereke,akire költhetne?!Ő azt mondja a pénz előttünk hever az utcán,csak összekell söpörni...-Ez egy szomorú,gazdag véleménye.Nyilván ő sarkítva látja a dolgokat.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Mennyit költötök egy hónapban élelmiszerre?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Ki mennyit költ egy hónapban?
- Szerintetek lehetséges, hogy kigyúrt, magára nagyon adó srác őszintén érdeklődjön egy telt lány iránt?
- Ki az aki karácsony előtt költ magára?