Ki mennyire hisz a fogyasztó tablettákban? (beszélgetés)
Én kettőt is kipróbáltam (mindkettő erős gyógyszer), az egyiket 11 napig, a másikat 23 napig szedtem. Az étvágyamat erősen csökkentették, de lelkileg teljesen kiborultam tőlük.
És igaz: mozogni és diétázni kell mellettük, én erre a borzasztó hangulatom miatt képtelen voltam a szedésük alatt.
Nem támadtalak le,csak túl fiatal vagy még a kemikáliákkal kiakasztani a szervezeted!
Ennyi idősen,még nem szabad ezzel foglalkoznod!Gyorsan le tudod adni,adj magadnak esélyt tisztán!
Ez egy ördögi kör,ka egyszerelkezded nemtudsz kilépni belőle!!/hidd el naponta tapasztalom!/
Szerinted ha lenne mindent lefogyasztó ,eltüntető,varázsszer ,akkor nem lenne -e mindenki csini?Ha a plasztika 100%-osan jól működne,ha tabletta ,kúra bármi bejönne??
Nem,sajnos lefogyni csak csak akaraterővel ,lemondással,és sok edzéssel +kevés kaóriával lehet.Nem varázslat hanem meló,ennyi.
Ideig óráig persze áleredményt el lehet érni gyógyszerrel,de visszjön ha abba hagytad csúnyán kamatostúl...Mennyi amitől szabadulnál???
Miért kell vackokat magadba tömni????A fogyás lényege a test egészségessé tétele de ha teletömöd "egészségre ártalmatlan" szerekkel akkor tényleg jót teszel neki!!
Én még olyan embert nem láttam aki mozog és nem fogy.A baj hogy lusták vagyunk hozzá és könnyebb bevenni a tablettát.
A séta dolog kinek használ kinek nem, én speciál napi 3-4 órát sétálok a gyerekkel ezért már nem okoz a testemnek olyan "örömöt" hogy fogyjak töle de hidd el ha napi csak 20 percet vagy akár kétnaponta 20 percet szánsz magadra futás otthoni torna vagy bármilyen mozgás, többet érsz el mint bogyókkal!
Szia Babapocok
Reductil 10 mg-os nem volt hatása
Lindaxa 15 mg-os volt hatása jó volt
Cefamadar most és eddig hatásos.
:)))) Gratulálok.
Nos nem, de tudnod kell, hogy csodaszer nem létezik. Létezik L-Karotin, amelyet edzés előtt viszel be a szervezetbe és gyorsítja a zsírégést, de ez is csak mozgással működik. A többi meg rákkeltő, egészségkáros, drága és veszélyes szerek. Tudod, ha lenne biztonságos és tuti módszer nem lenne ennyi túlsúlyos... És mindenki Heidi Klum alkatú lenne... :)
Semennyire. Többet ér napi 30 perc futás. Sőt ...
Ezek csak arra jók, hogy lehúzzák a pénztárcád :(
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- A Physiomins Fogyasztóközpont mennyire eredményes?