Ki lenne az a személy akivel eltöltenél egy estét, legyen élő vagy már halott és miért? (beszélgetés)
Az Anyukám volna a nem élő személy hogy el tudjak tőle búcsúzni,mert sajnos nem sikerült:o((
Az élő pedig a Rékasi Károly lenne .Mert olyan rosszfiú:o)))
Én Jude Law-val... :) Vajon mé... :)
És a családból is, többekkel, mondjuk,hogy elmondjam nekik, hogy már nem úgy gondolom, amit fiatalon mondtam/csináltam... :( - De szerintem tudták... :)
Elsősorban imádott keresztapámmal. Nagyon hiányzik már 6 éve! Nem tudtam elbúcsúzni sem tőle.
Ha többet is lehetne választani, akkor nagymamám édesapjával, aki eltűnt a II. világháborúban, és Hitlerrel, aki miatt eltűnt.
Apai nagyapámmal, mert még csak 10 éves voltam, mikor meghalt.
Sem előtte, sem azóta nem fogta senki a kezem. Mesélni is szokott, sőt rengeteget beszélgettünk.
Biztonságban éreztem magam vele, mindig mellette szoktam aludni.
Nagypapámmal, akit meg se ismerhettem.
Nagyszerű ember volt - mondták, s tudom is. Ha csak 1 nap at enyém lett volna életéből ... :(
édesanyámmal
ha lenne még egy bónusz este: akkor "plátói" szerelmemmel:)
Misha Collins, mert eszméletlen őrült egy faszi :)
Vagy John Frusciante, mert sokat tudna nekem segíteni lelkileg.
Edit Nénivel, aki már nincs köztünk - a példaképem volt,imádtam Őt. Csodálatos személyiség, karizmatikus egyéniség, karcsú kristálykehely:)
És szerető, tiszta lelkű EMBER.
További ajánlott fórumok:
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Mit szólnál, ha a személy, akivel anno közel álltatok egymáshoz, egy év beszédszünet után felkeresne, hogy látni szeretne?
- Ti szoktatok közösségi oldalon olyan személynek írni, akivel már régen nem beszéltetek?
- Ha megbeszél valakivel találkozót a hétvégére, de utána hívja egy fontosabb személy, miért hazudik az első személynek?
- Vasárnapi menű mi legyen 2 személyre
- Ismer valaki olyan bankot ahol személyi kölcsönhöz nem kell hogy a fizetés folyószámlára legyen utalva?