Ki lehetne Cintia lányom védőszentje? Segítsetek!!! (tudásbázis)
Köszönöm szépen a segítséget!
Vaccilálunk kettő szent között! :) Szent Rita, és Szent Teréz
Majd meglátjuk! :)
Mégegszer köszönöm!
Én Református vagyok! Viszont a párom római katolikus, és az esküvőnk is a Bazilikában volt a fiam is katolikusnak lett keresztelve! Nála nem volt kérdés a védőszent, mivel a fiam Balázs! Így kézenfekvő volt hogy Szent Balázs a védőszentje!
Nálunk kell, ill. mondták, hogy jó ha van a gyermeknek védőszentje! A héten voltam rendezni a keresztelőt, és ott kérdeztek rá!
Tanácstalan vagyok! :(
Szia,
mi római katolikusok vagyunk, és én is készültem védőszenttel, de nem kellett.Az én fiam Ákos, és én Szent Antalt akartam védőszentnek, de az atya az mondta nem kell. A keresztlevélen sincs rajt semmi utalás a védőszentre, pedig nekünk még volt anno....változnak az idők... lehet nem jó irányba... Gondolom nem sokat segítettem : ) Egyébként a Szent Antalt én a nagyanyám iránti tiszteletből akartam adni, mert Ő mindig hozzá fohászkodott... Egyébként azt sem tudom., kislánynak női védőszent kell, vagy lehet férfi is?
Sziasztok, jövőhéten lesz a keresztelő, de nem tudtunk még választani védőszentet! Tud ebben segíteni nekünk valaki?
Júni 06-án van a névnapja.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 18 éves lesz a lányom. Mivel lephetném meg születésnapján ami maradandó is lehetne?
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?
- 22 hónapos kislányom foga a tövénél sárga mitől lehet ez és mit lehetne tenni ellene?
- 7, 5 éves kislányom köztünk alszik el este, majd átvisszük a helyére. Hogyan lehetne átszoktatni a helyére?
- 15 hónapos kislányom csak a bébiételt hajlandó megenni. Hogyan lehetne a házi kajára szoktatni?