7, 5 éves kislányom köztünk alszik el este, majd átvisszük a helyére. Hogyan lehetne átszoktatni a helyére? (tudásbázis kérdés)
Szégyen, nem szégyen, de nagyon sokáig csak úgy tudtam nemrégiben elaludni, ha szólt a TV, duruzsolt valami, tudtam, hogy van mellettem valaki, vagy a plüssmacim!
Egyszerűen hiányzott, hogy legyen mellettem valaki...
A szüleimmel úgy oldottuk meg ezt a problémát, hogy kaptam egy katicabogarat, amit az OBIban lehet megvásárolni, vagy a neten is megrendelheted, azon az oldalon, amit levélben átküldtem neked.
Nagyon megnyugtat. Karácsonyra kaptam meg, azóta nincs semmi problémám az elalvással!
Szerintem megéri kipróbálni, ha alatta megnézed a kommenteket, mindenki mondta, hogy sikerült megoldani a problémákat...
Csak ajánlani tudom, mert TÉNYLEG NAGYON SOKAT SEGÍT! :)
Be lehet állítani, hogy egyféle szín legyen, hogy kétféle, és hogy háromféle, valamint azt, hogy a színek váltakozzanak. Másfél óra kb, amíg működik, utána kikapcsol.
Holdat, és csillagokat vetít ki a falra.
Szerintem ajánlatos ezt megnézni neki, mert nagyon megnyugtató!
A fiam velünk alszik ,4 éves,volt egy idő mikor magátol közölte,hogy ő most a saját ágyàban fog aludni,aztán pár hónap után visszatért,most tervezem hogy veszek neki egy szuper ágynemüt ami a vágya,hátha az segit!
Viszont azzal nagyon nem értek egyet ,hogy "hogy hozd olyan helyzetbe,hogy szégyenlje magát" ez milyen hülyeség nem fogom frusztrálni a saját gyerekem,akkor már inkább a mátol itt alszol és sir 3 napig es kész.
Esetleg aludj vele te egy darabig, aztán kis idő múlva már reggelre ne legyél ott, szokja megl hogy nélküled ébred, és lassan, fokozatosan meg fogja szokni. hog egyedül alszik el az agyában.
A fiammal kellett ezt végig csinálni, igaz, ő még nem volt akkor 6 éves.
Nektek lesz nagyon nehéz, de nem szabad feladni, mert egyre rosszabb lesz.
A saját ágyába fektesd, maradj ott mellette esetleg míg elalszik, aztán menj át a ti szobátokba..
Egy idő után csak-csak megszokja, hogy a saját ágyában alszik el...
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Hogyan tudom átszoktatni a szobába a kislányom és hogy tudom elérni, hogy egyedül aludjon el?