Ki járt Szegeden Dr.Kakuja Gábornál 4 D-n? (beszélgetés)
Sziasztok?
Az lenne a kérdésem hogy ultrahang vizsgálaton engedi a Kakuja hogy telefonról vidót készítsünk.
Most sem okozott csalódást a Doktor Úr,50 percig nézegettük,elértük,hogy kidugja a fejét a méhlepényből és szuper képek lettek.Kedves,hozzáértő orvos!
Lehet Kakuja tovább csinálja, bár az időpontok is 30 percenként vannak adva. Mert ugye a vizsgálat után még kell idő a fénykép kiválasztásárs és annak kinyomtatására.
Miért nem akarsz a 2. gyereknél 4d- t ?
Mi voltunk most is, hisz egyenlőség legyen a gyerekek között. Később mit mondanák neki, hogy róla miért nincs ? Meg hát kíváncsiak voltunk rá is, és 2,5 évesemnek is nagy élmény volt látni Tesót :-)
Az nem valami sok ennyi pénzért, dehát ez van, a 2.gyereknél már úgysem megyünk el:)
Kb. 20 perc volt a Hepinetnél.
Tudja valaki meddig tart egy 4D?Már ami nem kötelező, hanem a fizetős?
:D én is a férjemmel megyek a 4D-re, de amúgy biztos szimpik vagytok neki:)
Holnap megyek hozzá UH-ra, Down-kór szűrésre..igaz a párom mindig jön és talán ezért nincs rossz tapasztalatom! :P
Többnyire innen onnan jókat hallok a Kakujáról:)
:((
Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Remélem nem is lesz! :(
Pedig csak avval van elfoglalva, hogy az asszisztensnőjével viccelődjön. A Down-kór szűréshez szükséges vérmintámat is elhányták valahol, felhívtak hogy menjek be másnap, de még annyit se mondtak hogy elnézést. Akkor is a Kakuja azzal ugratta az asszisztensnőt, hogy biztos megette reggelire.
Tényleg és ti is 4D-n voltatok ezek szerint?
Hát annyi pénzért ne futószalagon nézze már!
Futószalagon nézi a kismamákat. Múlt héten voltunk nála (már nem először)de lehet hogy utoljára, bármit kérdeztünk elég szűkszavú válaszokat kaptunk.
Akkor biztos nekem is szimpi lesz:)
Igaz ez a 4 D nem olyan feszült helyzet, inkább ez szórakoztató, hiszen a babánkat fogjuk megnézni.
Én szimpatikusnak találom Kakuját!
Tetszik benne, hogy nem egy szokványos , megfásult puncibúvár!
A laza stílusa nekem bejön, mert megtöri a feszültséget... amit azért könnyen előidéznek ezek az orvosok!!
Nem találkoztam vele:)A másik a nő az nem szipmi, szétnéztem amennyire lehet, másik doki még aki jó már nagyon drága!A többi meg leves:D
Hááááááááááááát, alapos, de azért még nézz körül. Ha Neked szimpi, akkor oké, nekem nem jött be.
Köszi de vele személyes és nem jó tapasztalataim vannak, ráadásul ezzel nem is vagyok egyedül az ismeretségi körömben:)
De köszi azért:)
Ha a Hepinethez mentek, én inkább Surányi doktornőt ajánlom :)
Terhesgondozáson hozzá járok ( Kakuja), szimpi is, de a doktornőt többre tartom uh ügyileg. Kicsit olvass utána a klinika oldalán.
[link]
Ugyan nem nála voltunk 4d-n hanem Sikonál,de terhesgondozáson sokszor kerültem hozzá!Nagyon rendes doki!!!Ajánlom! :)
Tapasztalatok érdekelnének, hosszas nézelődés után rá esne a választásunk.
További ajánlott fórumok: