Ki dolgozik/dolgozott olyan munkahelyen ahol díjazzák/díjazták az ötleteket, újításokat? (beszélgetős fórum)
Én régen egy nagyforgalmú benzinkúton dolgoztam, jó tíz éve..12 órás műszak volt, de korábban kellett mindig bemenni másfél órával, mert a teljes shoppot naponta kétszer így leltároztuk, és amelyik műszakban hiány volt, azt az adott műszak dolgozói béréből vonta le a főnök. Persze volt csomó lopás, mivel hárman voltunk nappal, de a kamera végig minket vett, merthogy nem hagyhattuk el a kasszát, és le sem ülhettünk.
Szóval napi 15 órát volt bent az ember: műszak kezdés előtt leltár, aztán 8 óra meló és még másfél óra zárás, elszámolás.
8 órás minimálbérre volt bejelentve az ember, de abból még lejött olyan 15 ezer ft hiány.
díjaznák, ha tehetnék...
megszorítások...
Én annak is örülnék ha a munkámért nem vonnának le a béremből jogtalanul, mert neki épp olyanja van, bal lábbal kelt fel....
Nem értem hová fajul ez a világ!? :-( Állítom a rabszolgáknak jobb volt....
Én is egy német cégről tudom a lent írtakat.
De ismerek olyant is,ahol nem csak elismerik, hanem ösztönzik is a dolgozókat a kreatív ötletekre. Ez utóbbi svájci szintén.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)