Ki a jó háziasszony? (beszélgetés)
Csatlakozom az elöttem szolohoz ! Ilyen haziasszony ma mar ritkasag es hat ez a ferfiak alma !
Sajnos en erre nem vagyok kaphato ! Lekvart nem tudok fözni , s mi több eszem agaban sincs megtanulni :) Savanyusag van a boltban , miert gatyaznek vele ? Tesztat gyurni megtanultam meg tini koromban , de kesz teszta is megteszi.
En is tudok horgolni,kötni de , nem a gyengem ez es hasonlo terapias munkak :) A hazimunka java NEM az enyem ! Mert erröl teszek hogy , ne legyen az :)
Imadom a termeszetet jarni , olvasni......D
Ja , es amit tudok es szeretek is csinalni az a fözes ! Nagyon jol fözök es hat ezt is elsösorban magamert tanultam meg , mert nagyon finnyas vagyok :)
Akkor én az vagyok!:))))
De nem házitündér:((((((((((((
Sziasztok!
egyet értek veletek!;)
sajnos viszont egyre többet tapasztalom, hogy nagyon sok anyuka van otthon a gyerekkel..és képtelen ellátni mind a házimunkát, mind a gyerekeket.
Bejárónőt, takarítónőt fogadnak, rendelik az ebédet...egyetlen dolguk lenne vigyázni a gyerekre, de azt sem teszik meg.
Amúgy szerintem az, aki megfelelően gondját viseli a családnak. Én sok olyan férfit láttam már, akin pl vasalatlan ing volt..és ugye a férfiak hajlamosak a hanyagságra, de egy jó háziasszony ezt nem engedi.
Egyébként nagyon összetett dolog az, h mitől jó háziasszony valaki..
Tartson rendet, rendszert mindenben. Legyen igényes a környezetére és természetesen saját magára is!
További ajánlott fórumok:
- Mennyit ér a háziasszony (a nő otthoni) munkája?
- Régi idők praktikái a mai idők háziasszonyainak
- Én, a várandós, egygyermekes, lassan diákká váló élettárs és háziasszony
- Oszd meg kedvenc receptedet:) Kezdő és haladó háziasszonyoknak
- Kezdő háziasszony problémák!! Hogyan osszam be okosan a pénzt?
- ALDI háziasszony