Kezdeményezés.... (beszélgetés)
ez nem jelent semmit:)
ne kezdeményezz:)
Írnék vmi vicces megjegyzést valamelyik fotójához,és várnám,h reagál-e..hogy akar-e egyáltalán kommunikálni..aztán majd kiderül,mi lesz.
Szerintem nem érdemes várni,hogy a másik kezdeményezzen,ha te kíváncsi vagy rá..kicsi,de egyértelmű lökést érdemes adni a dolognak.nekem ez a módszer vált be.
Jo, azert egy csajszi csak eszreveszi a kulonbseget a szepen nez es az 'ugy' nez kozott. De attol meg, hogy 'ugy' nez valaki, gyakran nem jelent semmit.
Lehet, hogy csak szeret kacerkodni. Mindenesetre, ha nekem tetszene egy ffi es megbamulna, akkor en is elkezdenek kombinalni.
Szerintem akkor lehet, hogy tenyleg feltuntel neki, de ha azota sem csinalt semmit, akkor valoszinuleg futo lelkesedes volt. Lehet, hogy van valakije?
En a helyedben nem kozelednek, max feltoltenek 1-2 uj, profi fotot magamrol, azt o is latja majd, es hatha eszebe jutsz.
szia..
szerintem is a férfi dolga a kezdeményezés.
és ez a bejelölés lehet,hogy csupán tényleg azért történt,mert ismerőse vagy..
Sziasztok!
Három-négy hete összefutottam a munkahelyemen egy nagyon helyes férfivel.
Egy hete bejelölt facebookon és "lájkolta" az egyik képemet. Én természetesen visszajelöltem, s én is "lájkoltam" egyik képét, amelyik a legjobban tetszett.
Sajnos azóta semmi sem történt.
Bízom benne, hogy tetszem neki.
Szeretnék vele megismerkedni, de ő eddig nem kezdeményezett és szerintem már nem is fog.
Én nem igazán szeretnék kezdeményezni, sztem ez a ffi dolga.
Ti mit gondoltok?
Ti kezdeményeznétek, s hogyan?
Hogyan lehetne csinálni, hogy ne legyen feltűnő a kezdeményezés?
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Megbocsátható "bűn" ha a nő kezdeményez?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?