Kezdek beleszeretni a szeretőmbe. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez nem egy életcél, ez egy jelenlegi helyzet. Az h nős, nem derült ki fél évig....azért ez is elég sok mindent elmond sajnos a mai világról. Senki nem lehet biztos a másikban 🤷♀️
Nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Nekem elegem lett a mintacsalád képből, ahol elvárják h mindent úgy csináljak mint az anyjuk, ha meg kiviszi a szemetet akkor meg dícsérjem halálra.... egy férfi legyen férfi, társ, partner. De ha nem megy akkor legyen csak szex. Kemény nagy farokkal. Neki is és nekem is kényelmes.
Nekem meg az a lehangoló, ha nincs farok, rögtön jön a sirás-rivás és dobd ki, cseréld le , jótanácsok
Ne törődj semmivel, senkivel, használd ki az éveket
De mi lesz idős korban, lesz aki rádnyitja az ajtót?
Ááá, hol van az még?
Én férjnél vagyok és a férjemből nekem csak a jó jut, sőt még inkább sokszor nekem van lelkiismeret furdalásom.
Nem is gondolnám ritka esetnek, barátnői körben ha nem is elsőre, de végül mindenki jól választott.
Nem biztos,,miért sírna többet mondjuk mint egy akármilyen más kapcsolatban, ha vége lesz.
Bármilyen rózsaszín a helyzet az érintettek gondolom mindíg tudják hogy ők a mellék utca,,eleve benn van a pakliban az elejétől.Biztos nincs elég szingli.
Ezzel áltatod magad?
A nyitott kapcsolat az más tészta! Ott a felek közösen egyeznek meg abban, hogy mindenki félrejárhat. Ez rendben van, ha mindenki tud mindent.
Ha viszont a páros mellett jársz félre, az ő tudta nélkül az undorító. Ha nincs minden rendben, nem az a megoldás, hogy máshová jársz. Ha meg nem lehet megbeszélni a pároddal, akkor meg ne alázd meg azzal, hogy szeretőt tartasz, hanem váljanak el útjaitok!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?