Kevés pasi, sok pasi? Kinek mennyi volt és melyik a jobb? (beszélgetés)
Áhh nem jártam vele!2x volt szex!De minek?:DDD
Oké!megy..
Miért egyébként jártál is ezzel a pasival, vagy csak egyszeri alkalom volt?
Ja akkor írd le ezt is priviben!
Persze, írd csak le!!
Pontosan!Így volt ahogy írod!Az én hibám,hogy bedőltem!Bár be kell vallanom,abban az időben nagyon is unatkoztam,és gyenge voltam,sodródtam!Mindegy...vége!Hál isten!Jah képzeld,azóta megtalált egy ugyan ilyen! :DDD
Miért,miért,miért?:DDDDDDDDDD
ha gondolod priviben megírom,az egyik naplórészletemet róla!vicces! :DDD
aha-aha igen,ilyen!Jujj a víz ver az ilyenektől komolyan! :S
Nem tudtam,hogy ilyen,akkor derültek ki róla ezek a dolgok! :S
Na volt egy konkrét eset!Nem szoktam apró dolgokon kiakadni,de nekem ez mondjuk mindent elárult róla!
Egyszer bent ültem a barátnőmnél a kocsmában,beszélgettünk,mikor ő megjelent!Kért egy kv-t magának!Megkapta,és ráförmedt,bunkón,hogy:én ezt nem iszom meg,inkább akkor kifizetek másikat,azzal meg azt csinál amit akar!A durva benne,hogy egy olcsó jános volt,aki azelőtt ugyan abba a kocsmába,szódáért ment be,mert az ingyen volt!Ez a kv-s eset pont fizetéskor történt,szóval ott verte a nyálát!Ráadásul azon agyaltunk,hogy az nem is hajszál volt,hanem az ő nyakából eshetett a kávéba,mert frissen volt nyírva a haja!Na nekem itt le is írta magát!fúúújjjj,de utálom az ilyen fazonokat!
Nagyot csalódtam benne,mint emberben,Férfiban!Fúúú,de kitörölném azt a pasit az életemből!Szégyenlem is magam,ha látom! :S
Atyám,ekkora barmot mint én!Na nem baj ám,túl vagyok rajt! :)))
Egyet nagyon nagyon mélységesen bánok!:(((
Persze,és még várom a tapasztalatokat! :)))
Ez is igaz, mert hallottam én is pasi szájából, hogy ez mekkora lotyó, mert több ....(amit leírtál).
De viszont a másik szemszögéből meg akár aggódásra is adhat okot. Nem?
Szerintem nem gond,ellenkezőleg,a férfiak többsége nem szereti az olyan nőket akik több f*t fogtak mint kilinecst.
Egy picit erős,de igaz:-)
Szerintem mióta világ a világ a nők mindig jobban odafigyeltek magukra mint a pasik. Ez szerintem sosem fog megváltozni!!!! De talán nem is baj! Leütném a pasimat, ha többet lenne a fürdőben mint én, főleg, ha miatta nem tudnék menni én!!! :-)))))
Persze akkor van gáz, ha az illető már erősen szaglik !!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogadja el magát egy kevésbé jobb férfi?
- Melyik a jobb munkatárs? Aki csendben dolgozik, keveset beszél vagy aki inkább társasági ember?
- Mit gondoltok arról az értékrendről ha azt valja valaki, hogy pasid/csajod akárhány lehet, barátod viszont egy, vagy kevés
- Melyik a legjobb testápoló száraz bőrre, amely kevésbé tartalmaz vegyi anyagot?
- Ismert és kevésbé ismert jó pasik
- Több, mint 1 hónapja merev a nyakam. Hol jobban, hol kevésbé. Nem feküdtem el, nem roppant. Mitől lehet?