Két férfival egyszerre (beszélgetős fórum)
Csapjunk, édes!! :))
De még csak ketten vagyunk.... :P
Szerintem is!
Amíg én nem féltem saját magam, addig ti ne féltsetek engem:)
Jó reggelt!
Erre csak annyit mondok, hogy eszembe se jutna változtatni ezen. Nekem így kerek a dolog, alig várom a következő találkát. Mert én így akarok élni még sokáig, amíg van, aki a biológiai órám miatt még elfogad, és kíván.
Nem akarom ismételni, de egy élő ember többet tud adni, mint egy vibrátor. Tehát, ha megkívánom a szendvicset, akkor az minden oldalról élő legyen.
Én pontosan tudom, hogy ez nem normális, bár, ha azt nézzük, hogy már ókorban miket műveltek, nem tartom magam nem komplettnek.
Az viszont még nem hangzott el, hogy én a nőkhöz is vonzódom. Most lehet elájulni!:)
Nem hiszem, hogy erre gondolt :)
Inkább arra, hogy természetesként beszélsz egy anomáliáról és nem a valódi okokat hozod fel az igazolására.
Arra, hogy valójában a többes szex "belső kényszere" egy függőség, (miként az alkoholizmus sem genetikai eredetű, hanem mentális/lelki eredetű okokra vezethető vissza) aminek olyan okai vannak amit, ha megváltoztatnál (meg tudnál változtatni) akkor megszűnne a kényszer, és már nem is értenéd, miért is volt szükséged rá. (ahogyan az alkoholista is természetes szükségletnek veszi az ivást és míg problémát nem okoz a társaséletében, addig nincs is betegségtudata)
Míg eldöntitek a nagy kérdést, megyek bújni a páromhoz.
Jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet
- Az mit jenethet, ha sűrűn azon kapjuk magunkat, hogy "ugyanolyanok" vagyunk, egyszerre történnek velünk dolgok, már nem először?