Készségfejlesztő társasjátékot tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Körbe néztem...gyurma, kirakó, memória vannak, sokat kapott karácsonyra is.
Sikerült döntenem, hála a jó ötletekért.
Tőlünk Monopoly JUnior lesz, a családba meg valakinek odaadom a Találd ki verdás játékot. Abból verdásat veszek, az a minden.
Majd megírom, tetszett e neki, februárban lesz a szülinap.
Köszönet az ötletekért.
Nagyon Jól néz ki:-)
(Nemsokára Névnap, legalább van ajándék ötletem)
Differix, Figurix, memoriakártya (nagyon hasznos) és a puzzle, hidd el, az is hihetetlenül fejleszti a gyereket.
Én ezekből újat nem vennék, a használt is nagyon jól megteszi, úgyis idővel ráun, és amíg pihen a polcon, mégsem egy vagyon van benne:)
A lányommal esténkét 1-2 órát is társasozunk, memóriakártyázunk lefekvés előtt, meg is van a haszna:)
Első játékaim gyűjteménye megvan, az jó játék, még sokat játszunk vele.
A Differixet nem ismerem, megnézem.
A Logico SZUPERR :-)
Én még a Lonpost ajánlom (6 éves fiam pont ezeket kapta szülinapjára, a Lonpost, ami egy IQ puzzle, ki sem lehet venni a kezéből)
szia!
kicsiként nagyon szerettük a quess who?-t nem tudom, milyen néven fut (talán Találd ki!), de tuti van még.
de nagyszerű játék a dominó, a mikádó, a jenga, a memóriajátékok.
A Noris Képkereső játék is nagyon jó!
ÉS a lányom imád memóriakártyázni is!
A lányom imád társasozni, kirakózni! 5 éves lesz áprilisban. Most a Bogyó és Babóca ki nevet a végén társasjátékot szereti de nagyon, karácsonyra kapta tőlünk, azóta le se teszi.
A sógornőmtől kapott Első társasjátékaim gyűjteményt, abban több játék is van, az is nagyon klassz (Dohánytoys)!!
A Differix társasjáték is nagyon jó, varrjunk tű nélkül, puzzle-ból a 3*49 db-osak egy kedvenc mesehőssel.
Rubik kockát szeretnék most neki venni, illetve lassan sakkozni szeretnék vele:)
Azt néztem én is, de rajzügyessége az nulla, körülírni még tudná, de a mutogatás......
Nem nehéz az egy 5 évesnek?
SZiasztok!
5 éves kisfiamnak szülinapra keresek készségfejlesztő-logikai társasjátékot, ami biztos leköti, izgalmas.
Nem ilyen forma-szín-szám összepárosítót, hanem igazi társasjákot, ami egyben fejleszt is.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen társasjátékokat tudnátok ajánlani 18-25 évesek számára?
- Milyen családi társasjátékot ajánlanátok?
- 3 éves kisfiúnak tudtok ajánlani társasjátékot, egyáltalán van olyan, ami az ilyen kicsiknek való?
- 3 éves kislánynak tudnátok ajánlani valami jó társasjátékot?
- Kíváncsi lennék kinek mi volt a legjobb társasjátéka, amit tudna nekem ajánlani?
- Keresztfiam most lesz 6 éves.Tudnátok valamilyen jó társasjátékot ajánlani a szülinapjára?