3 éves kislánynak tudnátok ajánlani valami jó társasjátékot? (tudásbázis kérdés)
Keress rá neten, rengeteg féle van! Az áruk sem olyan vészes, 3-4 ezer forintnál egyik sem több. Sőt, van olyan ami 1500 forintba kerül. Érdemes rákeresni neten!
kislányom candy land nevű társast kapta, nagyon szereti mert könnyű vele játszani,amilyen szinű kártyát vagy figurát húz oda kell lépni.
Csigafutam, Málhás csacsi, Sapientino a korának megfelelő.
Ilyet hol lehet venni és mennyiért?
Pl. a sapientino játékok is nagyon jók! Igaz, nem az a kimondott társasjáték, de egy ilyen idős gyereknek úgy is kell még hozzá szülői navigáció...
A Lisciani Giochi gyártónak vannak Carotina játékai. Ezek is nagyon jók, egy műanyag "répa-tollal", kell leellenőrizni a válaszok helyességét. (Pl. melyik állat mit eszik, hol élnek az állatok, összetartozó párok, meg hasonlók)
Ilyen forma kirakó és társai nekünk is vannak, de valami olyat akartam, ahol odaülünk Apukával amíg a tesó alszik, és játszunk. Mi régen nagyon szerettük a társasokat, és hiányzik. Gondoltam elég nagy már hozzá, hogy valami ilyesmit is lehessen már vele játszani.
Én a 3 éves kisfiamnak még nem igen találtam társasjátékot,szerintem ő a dobókocka dobálást élvezné az egészből csak,inkább készségfejlesztőket veszek(pl: forma kirakó stb),de én is szívesen fogadnék tanácsot,hátha van valami bevált társasjáték valakinek,ilyen korosztálynak.
Tesóm kislányának ilyenek vannak:
valami cseresznyés, hogy attól függ mit dobsz raksz a kosárba a fáról, vagy kieszik az állatok...,
Babócás társas, és Vuk - ki nevet a végén és a dobókockán nem számok, hanem figurák vannak - ezt mi is nagyon élvezzük.
Köszi, gyűjtögetem az infókat. Szóval akkor van választék rendesen:-)
Az már kezd unalmas lenni. Sokat játszunk vele.
"Malacod van" . A lányom kapta ajándékba, neki nagyon "bejött"
Csigafutam. Színes dobókocka van hozzá.
epito kockaval is lehet tobben is jatszani
Az a Kisvakondos nagyon jó, a dobókockán figurák vannak és a pályán is így már egészen kicsik is el tudnak vala játszani :)
Nekünk egy kutyusos van, sajnos most nem ugrik be a pontos neve. A corában vettük karácsonyra. Különböző színű csontokat kell gyűjteni a különböző színű kiskutyáknak. Nem dobókocka van benne, hanem meg kell nyomni az anyakutyus fejét és ahányat ugat/1, 2 vagy 3), annyit lehet előre lépni a kör alakú pályán. Nagyon aranyos kis játék, a lányom szereti.
Máhás cscsi (kézügyességet fejleszti), falánk mókus.
Nekünk az elefántos bevált(elefun) lepkéket lövel ki az ormányábol és lepkeháloval kell elkapkodni...igaz estére kicsit lefáradt...2-4 gyerköc játszhatja de egyedül is izgi mert kapkodni kell a pillangokat
Szia!
Nekünk Kisvakondos van, szerintem nagyon aranyos és kisfiam is szeret vele játszani. Bár már 4 és fél éves, de olyan 3 volt, mikor kapta.
3 éves kislánynak tudnátok ajánlani valami jó társasjátékot?
További ajánlott fórumok: