Készítettél már előlre elkészített "porokból" sütit, tortát (pl. vakondtúrás stb)? Milyen? (tudásbázis)
Pár éve gyakran csináltam vakondtúrást, sikere volt így porból is.
Haat, azert ne altalanositsunk! Nem tudom te hol laksz... en se M.o-on lakok, de ezt abszolut nem tapasztaltam!!! Se a boltokban, se a haziasszonyok otthon nem preferaljak a porbol keszult sutiket, nincs is finomabb, mint egy igazi, frissen sult scone (pogacsa), termeszetes alapanyagokbol.
nekem a muffin sosem sikerült!! borzasztó ... én ha sütök akkor csakis dr o..kereset csinálok az tuti finom... egyébként nem mindegyik dobozos jó!!!
Aki nem szeret sütni vagy nincs ideje. Én is próbáltam már néhányat, de össze sem hasonlítható az eredetivel . Azt nem értem, hogy valaki miért süt kész browniet vagy muffint, az igazi is pikk- pakk kész van és sokkal finomabb.
Külföldön szinte kivétel nélkül porokból készítik a süteményeket már hosszú-hosszú évek óta és nagyon finomak.
Vakondtúrás torta finom. Az oroszkrém torta meg finomabb. A fekete erdő is elmegy, ha szereted a meggybefőttet és meggyes zselét. De a feketeerdő torta dobozának a hátulján régen volt ún. receptötlet: a gesztenyés süti, na az nagyon finom.(mármint mindegyik csak a dobozos, tartósítós kategórián belül jó). Lehet kapni zacskós házikrémes port. Ha úgy csinálod, ahogy le van írva, nagyon finom. Mondjuk nekem 2 fiam van és legyen bármilyen "gyenge" egy süti (szerintem rossz), úgyis minden mindig elfogy.
Igen mafint, jó lett és nagyon gyors.
Én is készítettem vakondtúrást, de nem lett szép :( azóta nem nagyon veszek ilyen porokat.
Ezekbe milyen cuccok vannak?(adalékok ,szinezők, stb..)
Elvileg lehet, de a gyakorlatban az őzgerincet fordítva borítjuk ki, szóval alulra kerül a banán :)
Azt nem tudom, hogy borítás nélkül ki lehet-e vágni belőle.
Szerintem borzalmasak.
Sem az igazi browniet vagy vakondtúrást nem nagy müvészet megcsinálni és sokkal finomabbak.
Most olyat nevettem:)
Azért gondoltam őzgerincre, mert holnap utazom, és gondoltam egyszerűbb egy őzgerinctortát hurcibálni, mint egy tortaformát.
Vagy oly' mindegy?:)
Tényleg? Mekkora tortaforma kell hozzá? :)
Jó a vakondtúrás is, de nekem leginkább a Brownie jött be.
:)))
művészi hajlamú, kicsit renitens vakond túrta :)
A vakondtúrás tortát meg lehet pl. őszgericformában is csinálni?
I.sparban láttam még múlt héten.
?? ott szokott lenni a vakondtúrás mellett. Én meg vakondtúrást nem csináltam még soha, itt pedig nagyon sokan írják!
Feketeerdőt évekkel ezelőtt csináltam utoljára, de egy időben régebben többször is.
Lehet, hogy ma máér nincs? a vakondtúrás meg megmaradt???
A feketeerdőt hol lehet kapni? Én még soha nem láttam...:(
ez jó :DDD
A mienk hasonlított rá :))
Vakondtúrás tortát csináltunk még nagyon régen. Az íze jó lett, de nem nézett ki vakondtúrásnak. Lehet csak mi rontottunk el valamit, de olyan lett, mintha a vakond fél úton meggondolta volna magát, és inkább visszafordult:D
vakondtúrást igen, ha úgy csinálod, tökéletes lesz!
igen, feketeerdőt, és finom is lett
szia!
Én vakondtúrást csináltam már tavaly.Nem csalódtam benne,nagyon finom volt.Aki szereti a banánt,meg a csokit,annak biztosan ízleni fog :)
nem rosszak de pontosan úgy csináld ahogy a dobozon van!!!!
Készítettél már előlre elkészített "porokból" sütit, tortát? (pl. vakondtúrás stb.) Milyen?
További ajánlott fórumok: