Keserű ízt érzek a számban. Mi lehet a problém? (beszélgetés)
Köszönöm szépen a válaszokat. Holnap felhívok egy magánorvost olyat helybe tud panoráma rögtgent csinálni. Ma egész nap hátul a szájpadlásomnál éreztem. Elképzelni nem tudom mi lehet az.
Vettem cserszömörcés szájvizet hátha valamit használ. Olyan hogy ha a nyelvemmel enyhén megnyomom a szajpadlásomat oldalt, nagyon rossz érzés és keserű. Remélem csak annyi hogy tényleg a gyökér van begyulladva, nem valami komoly.
Akkor ötletem sincs.
Nekem nem volt ilyen, amikor ezt használtam.
De abba is hagytam a sárgulás miatt. 3 hét kellett, hogy újra fehérek legyenek a fogaim....
Egy picit besárgult némelyik. De a hatsó tömött fogamra nem látok rá teljesen.
Epém rendben van. Mint mondtam csak jobb oldalon fent érzem ezt az ízt, nagyon rossz érzés.
Hiába mosok fogat, ugyanaz.
Nem sárgult be a fogad a corsodyltől?
Epéd milyen? Attól inkább lehet keserűíz...
Sziasztok! Kb 1,5 hétig használtam a Corsodylt az ínyemre, azzal öblögettem.
Pár napja a jobb oldalon a számba keserű ízt érzek. Ott ahol a tömött fogam van. Nincs fájdalom, se duzzanat, csak az a szörnyű íz. Ha eszek, utána egy kis ideig nem érzem. Utána megint előjön.
Nem tudok elmenni fogorvoshoz, csak a jövőhéten.
Valakinek volt már ilyen érzése? Lehetséges, hogy Corsodyl elkezdte kioldani a fogamból a tömést és azt érzem? Vagy egész más baj lehet? Nincs rossz fogam egyébként.
További ajánlott fórumok:
- USB csatlakozásnál a gép érzékeli a kapcsolatot, a csatlakoztatott pendrive viszont sehol nem látszik. Mi lehet a probléma?
- Párkapcsolati problémák? Vagy túl érzékeny vagyok? Párom vs család? Segítsetek!!!
- Néha szúró jellegű fájdalmat érzek a szívem tájékán. Mitől lehet ez, és komolyan vegyem-e ezt a problémát?
- Miért nem érzékel minden lemezt a dvd-lejátszóm? Eddig nem volt ilyen probléma..
- Ha egy érintőképernyős telefon (LG GT540 Optimus) nem érzékel csak ritkán, mi lehet a probléma?
- Szerintetek az normális, ha a számban érzem a gyógyszeres tömés keserű ízét?