Kérlek segítsetek! Kinek mennyi idő alatt ürült ki a gyógyszer hCG-je? Lehet ez pozitív? (tudásbázis)
:) Köszi!
Már máshol megkaptam a fejmosást, hogy minek parázok annyit, hisz még nemrég próbálkozunk, míg mások már évek óta, és csak egy év után kaptak ilyen gyógyszeres támogatást.
Kedves leendő anyukák szeretettel köszöntelek benneteket, mivel az olvasottakból kiderül milyen lelkesek vagytok és mindent megtesztek annak érdekében, hogy egy aranyos, egészséges gyermeknek adjatok életet, aki majd, ha megszületik csodálatos ajándék lesz számotokra szurkolok mindenkinek, hogy ez sikerüljön és kivánok hozzá sok boldogságot, jóegészséget és neveljétek fel őket, kitartással és türelemmel, hogy igenis a ti gyermeketek lesz és ezt a kincset nem adjátok oda senkinek, hiszen ez a tiétek és más soha nem veheti el tőletek.Beköltözött szivetekbe az anyai öröm és érzés köszönjük, hogy megosztottátok.
Szivélyes üdvözlettel. Ágnes
mért birálnánk?
babát szeretnétek,gratula!
Én is sok helyen 10 napot olvastam, de egy fórumon a doki azt mondta, hogy csak a nemváru után egy héttel ajállja. De lehet, hogy más miatt mondta.
Ja, és Nektek is gratula!
baba lesz?!!
miota jársz dokihoz?
Sztem már nincs gyogyi hatás. Halványan lehet örömködni.
Halványan még de Gratulálok!
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Akik a gyereküknek Singulair gyógyszert adnak, kérlek segítsetek!
- Ha a nagypapámnak nagyon fáj a lába, mert combcsontelhalása van, akkor milyen gyógyszert szedjen rá? Kérlek segítsetek!
- Lehet gyógyszertől álpozitív a terhességi teszt?
- Megvan az első pozitív teszt!!! De közben már megvettük a jegyet Dominikára, szerintetek repülhetek? És a gyógyszerek Dominikára?