Akik a gyereküknek Singulair gyógyszert adnak, kérlek segítsetek! (beszélgetés)
megoldódott a gond a gyógyszert el vették a kicsitől mert ezt csak este lehet adni, viszont azóta átaludta az éjszakákat és sokkal nyugodtabb nappal is nem olyan hiperaktiv és az étvágy is jó...
köszönöm a segitséget
Nem írtam, hogy a Ventolint rendszeresen fújjuk, csak alkalmanként, szükség esetén (pl. köd, túl meleg lakás, porosabb levegő), és valóban azonnal hat a hörgő-görcsökre.
A Flixo-t SEM fújjuk rendszeresen, mert az orvos, aki felírta, nem rendelkezett így. Úgy írta fel nekünk, hogy amennyiben a szerek ellenére is kialakul a hörgőgörcs (1x fordult elő másfél év alatt), akkor ebben az esetben kell elkezdeni, és fújni a betegség végéig.
Szia!
A Flixotide-ot kell rendszeresen fújni, ez így hat, ha rendszeresen adod, MEGELŐZI a hörgőgörcsöt, fulladást. A Ventolint kell szükség esetén adni, az AZONNAL HATÓ hörgő-görcsoldó! Szerintem ennek járj utána, mert nem jól adjátok. Nem okoskodni akarok, de ápolónő vagyok és lehet egy picit jobban értek hozzá :))
Az Aerius allergiára van egyébként, de mi egyszerre kezdtük mind a hármat.
Szép napot!
Mi a spray-ket csak akut esetben fújjuk, Ventolint bátrabban, párás időben pl., a Flixot csak akkor, ha a Ventolin már nem ér semmit, de másfél év alatt tízszer használtuk csak max.
A szirup is állandó szer neki? Ez mire való?
Szia!
Kisfiam 4 és 1/2 éves, egy éve szedjük a Singulair-t, plusz mi még reggel-este fújjuk a Flixotide-ot és szedjük az Aerius szirupot. Azóta 1x volt fulladás, mikor is tavasszal (orvosi javaslatra) megpróbáltuk abbahagyni a spray-t. Azóta semmi - lekopogtam.
A Singulair-rel semmi rossz tapasztalatom nem volt.
Üdv.
Úgy legyen:)
Most már ő is seretide kapja még,és megszűntek a reggeli és késő esti fulladós köhögések.
Az egyik legjobb fenntartó gyógyszer,amit most a gyerekek kaphatnak.Legalábbis az orvosunk ezt vallja.
Ismerősök körében, csak dicséretet hallottam ennek a gyógyszernek a használatáról!
Lányom is kapja,most már a juniort,de én az éjjeli ébredést,nyugtalanságot nem ennek tudtam be.
De akkor megpróbáljuk mi is reggel bevenni,hátha változik.
Nekünk gyógyszer nélkül is van étvágytalanság:(
Nálunk is így volt.
Szerencsére mellékhatást nem tapasztaltunk.
Mostmár csak a "zűrös" időszakokban eszi a kisfiam.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Ha a nagypapámnak nagyon fáj a lába, mert combcsontelhalása van, akkor milyen gyógyszert szedjen rá? Kérlek segítsetek!
- Kérlek segítsetek! Kinek mennyi idő alatt ürült ki a gyógyszer hCG-je? Lehet ez pozitív?