Kérlek segítsetek hol vegyek fel hitelt!! (beszélgetés)
Egy házat be is kell rendezni, az sem 2 fillér!
Majd megtudod, hogy ha egy szöget akarsz beverni a falba, meg kell venned a szöget, a kalapácsot és a harapófogót is.
Szóval így gondolkodj, mielőtt belerángatod magatokat valami őrültségbe!
Ez kevés...
Én úgy vettem házat FHB forint alapos amit vettem 7re értékelték és bekérték még zálogul öcsém lakását..6 milla mire elég?
Kezdjük ott kb ügyvéd és papírok fáj 1 millába és egy házat meg kell terveztetni..6 milla az kevés.
Azonban akkor vannak új építésű lakások..azoknak nézz utánna.
Most megint írjam azt,hogy emberi butaság és női butaság oda vállalni gyerket ahol anyós az úr?
Úristen..elnézést! Nem akartalak megbántani csak tudod először kell gondolkozni utánna szülni!
Nem mindegy a gyerek hova kerül.
Szerintem se vegyél fel hitelt, inkább örülj neki, hogy anyóséknál lakhatsz. Próbálj meg vele kijönni, ne úgy állj hozzá, hogy mindenképp utálni kell.
Nekem 6,5 milliós hitelem van, ennek a törlesztés eddig 71 ezer volt, a következő hónaptól 80 ezerre emelték fel.
A ti bejövőtök nagyon kevés! Önerő is kell általában legalább annyi, amennyi hitelt akarsz felvenni.
Sehol!
6 millió semmire nem elég! De mondjuk, igen, akkor optimális esetben 10-et fizetsz vissza.
A törlesztésed lesz 70ezer.
Miből fizeted a rezsit, kaját, ovit, stb.
1., Menj, csókolj kezet az Anyósnak és kérj bocsánatot!
2., Albérlet, de csak valami szerény nagyon szerény (szoba, konyha, WC kint az udvarban)
3., Vegyél fel 2milliót, és vegyetek valahol egy szerény házikót, de MUNKALEHETŐSÉG LEGYEN !!!
alkalmazkodj!
senki nem fog hitelt adni nem beszélve arról, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy 6 millából fel lehet egy bármekkora házat építeni.
azt fenn is kell tartani és mellette a hitelt fizetni, ami ekkor jövedelemből egyszerűen nem realizálható
hááát aki ilyen konstrukcióval hitelt adna nektek ahhoz inkább ne menjetek :S
Inkább albérlet ha "muszáj" költözni
Sajnos tanácsot adni nem tudok.
Annyit azért engedj meg, hogy leírjak, 2 (forint alapú) kölcsönnel a nyakamon (tehát tapasztalat) nem tudok elképzelni olyan körülményt, hogy én még egyszer ebben az országban kölcsönhöz folyamodjak!!
cSAK EZEK TELJENEK LE, SOHA TÖBBET!!
További ajánlott fórumok:
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Kérlek segítsetek rajtam!
- SOS, kérlek segítsetek, hol keressem a cicám?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Azonnali felmondás (jogászok, kérlek, segítsetek!)