Kérlek segítsetek rajtam! (beszélgetés)
Erőnek erejével próbálj meg pozitívan és konstruktívan gondolkozni. Én is így csinálom.
Most viszont alszom,mert holnap elég koran kelek.
Jó éjt!:)
Nem,nem butaság,én olvastam a neten.
Jó is az.Tényleg.Azt mondják boldogsághormonokat termel.Ha butaságot írtam elnézést.Valahol halottam.
10 perccel kezdtem,de az lassan kevés volt,így növeltem.Van szobabicajom is,de az valahogy unalmas már nekem.Futni,vagyis hát kocogni nagyon szeretek.
Külön külön is jó.De egyszerre a kettő nagyon király.Elég az kezdésnek ,simán.Ügyi vagy.
Egyenlőre 20 percet futok,de nagyon jól érzem magam utána.Bár lehet a napsütés is,vagy mind a 2.
Ez nagyon jól hangzik.Tisztára jókedvűen.A napsütés nagyon jó. Felmelegíti a lelket.A joghurt bele fér ,gondolom.Hat kiló nem sok,az könnyen lemehet.Na futottál is .Ez tényleg nagyon jó.
Ma igazából pihentem,de előtte 1-2 házimunkát elvégeztem.Futottam is,olyan szépen sütött a nap,bár hideg volt,de sapit vettem,hogy ne fázzon meg a fülem.5 kilót szeretnék egyébként leadni.6 után nem eszek már,max 1 joghurtot,de gondolom az belefér.
De jó!Amúgy ma mi jót csináltál?Csak ,hogy másról is beszéljünk.Már ha van kedved.
Mondhatni,csak pozitív.:)
Örülök neki ,tényleg.Akkor valami pozitív is ért ezzel kapcsolatban.
Sokkal jobban érzem magam azóta,amióta több ember véleményét is olvashatom és jó érzéssel tölt el.
Aki akarja az megtalálja a saját útját,előbb vagy utóbb.Mindegy miket tanácsolunk itt neki.Majd csak összeszedi magát,akár önállóan akár segítséggel.Mindenesetre jó,hogy beszél róla.
Én is hasonlót próbáltam tanácsolni. Ami persze nem gyógyszer csak kisegítő terápia :)
Na na,ne vitatkozzatok kérlek :)
Nekem minden egyes mondat sokat segít és tényleg segít,mert jobban érzem magam amióta írtok nekem ide és jobban átlátom a dolgokat.
Mindenki nem adhat egyforma véleményt,hiszen nem vagyunk egyformák,de ez nem baj.
Segíteni "rajta" senki sem fog és nem is tud. Maximum segít neki abban, hogy segíthessen saját magán.
Nem a gondokat, az érzéseiket. És nem tapintatról beszélek, hanem önáltatásról, képmutatásról és hazugságról.
Ismered annyira önmagad hogy tudjad mire van szüksége? Vagy csak úgy haptákban adogatjátok neki a tanácsokat?
Mert persze te megmondtad..Raugrottunk??Csupan akadt nehany ember aki tapasztalataik alapjan probalnak segiteni egy hasonlo problemaval kuszkodo embertarsuknak..
Nem hokuszpokhoz kuldtuk el,hogy o segit rajta a varazsfozetevel,mint te javasoltad..
"Mi az én határ? Annak biztos ismerete, hogy hol kezdődik a saját érdek, a saját vágy és akarat, és hol a környezeté, a külvilágé. Ahhoz, hogy ne erőszakoljanak valakire olyasmit, ami a saját vágyaival és a saját akaratával, a saját érdekeivel ellentétes, elsősorban stabil értékrend, erős önértékelés, ellenálló képesség, reális önbizalom, és felismert saját célok szükségesek."
Szépen ráugrottatok szegény lányra. Akinek nem inge, ne vegye magára. Csoda, ha majd ki tud igazodni. Mindenki más perspektívából kavarja meg. Végső soron persze úgyis ő dönt.
Akkor neked a rónák végtelensége maradt:) remélem,találsz megfelelő helyet ahhoz,amit írtam priviben.
További ajánlott fórumok: