Kérlek mondjatok véleményt!!!! (beszélgetés)
Karrier ! Ne viccelj már, gyereked bármikor lehet !!!A pasi bármikor leléphet, de ilyet lehetőség???
Főleg ma, amikor mindenki ganyé melót végez, de örül, hogy egyáltalán van munkája???? Te meg azon gondolkozol, mit válassz???
Előléptetés és fizetésemelés !
Az anyaság semmivel nem pótolható, és ha anyagilag is megengedheted magadnak , annál jobb!!!
Nem sértésnek szánom, de 32évesen nagyon is itt az ideje az első gyereknek, pláne , ha esetleg többet is terveztek.=/aztán nem elhanyagolható a jó apa sem.Szóval rajta!!!
köszönöm :)
Lehet szemét voltam, hogy nem szóltam, de ki tudja,mikor jön össze a baba. Sajna nem úgy van, hogy januárban szeretnék és az úgy is lesz. Egyik barátnőmék már 2 éve próbálkoznak!!! Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy baba project miatt ne szalasszon el álláslehetőséget. :) ha jön a baba, az új munkakörből/helyről is lehet angolosan távozni. :D
Én is gratulálok!
Én is így vagyok amúgy ezzel. Most igent mondtam, de a baba az első, Ha összehjön, akkor már nincs is az egésznek jelentősége. De ha várnom kell még pár hónapot itthon és dolgoznom, akkor meg nem szereték kihagyni egy lehetőséget, ez érthető nem?? Ezek szeritn ti is próbálkoztatok kinezevéstől függetlenül! Ez az én tervem is! Április 1. pedig már mindjárt itt van! Mi pedig akkro talizunk!!!
Ez már beszéd!
Munkát elvállalni, a gyerek nem biztos, hogy akkor jön, amikor ti akarjátok, írta is ezt valaki.
igen, igazada van engem sem tart vissza semmi.
Még nem vagyok a felesége, de az leszek, remélem hamarosan:-))
Nem dilemmézok igazán, csak megfordul nyiéván bennem is minden lehetőség, de a közös életünket és családot szeretnék. Nem háborodik fel egyáltalán, támogat engem mindenben, és sajnálja, hogy egyáltlaán ilyen döntéshelyzet áll elő, ami kapcsán végül is lemondok egy lehetőségről.
Ha jól olvastam, akkor még nem is vagy terhes!
Én a helyedben elvállalnám a munkát, a baba pedig majd akkor jön, amikor akar.
Ne menj elébe a dolgoknak, engedd, hogy megtörténjenek.
Erről a távházasságról meg az az én privát véleményem, hogy nem biztos, hogy hosszabb távon működőképes lesz.
Azért vigyázz,azért a távkapcsolat akkor sem olyan,mintha itt lenne,melleted.Akármennyit beszéltek MSN-en,az más.A hétköznapokban nem ismeritek egymást.Az intim együtt létek is így kevesek,és ugye annélkül nincs komoly ,és mély kapcsolat.Egy együtt élést úgy kezdeni,hogy kapásból babával???Hát.... Te tudod,nekem nem lenne bátorságom hozzá.Persze nem vagyunk egyformák,és a bátraké a szerncse,azt mondják:):):)
És utánna mi lesz ha letelik a gyes?Akkor gyerekkel fogtok újra távkapcsolatban lenni?Vagy addig keresek kint állást?De akkor inkább miért nem most keresel új állást kint,és ha működik az együttélés,akkor jöhet a baba.
Nem is tudom.
Nincs az a munka, ami engem visszatartana, ha szeretek egy férfit és vele akarok élni.
A felesége vagy?
Feleségül akar venni?
Ő mit szól a dillemmádhoz?
Nem háborodik fel, hogy egyáltalán felmerül benned az, hogy visszatáncolj?
Ha vállaljátok a babát, akkor is elvállalhatod az előléptetést szerintem, a fizetésed emelkedik, tehát ez előny lesz gyed és egyéb juttatások szempontjából. Amíg tudsz dolgozol, utána pedig a munkahelyed feladata, hogy az utódodról gonoskodjon, nem áll meg az élet, míg te babázol :)
Nem lehetséges, hogy először baba nélkül kellene kipróbálni az együttélést?
Egy távkapcsolat nem egészen olyan azért, mint egy együttélés.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Légyszi mondjatok véleményt
- Kérlek irjatok véleményt gőztisztítóról
- Kérlek mondjátok meg, az S.sunny márkájú cipő kínai?
- Kérlek mondjátok el a véleményeteket! Szeretek dalokat írni, de nem akarok leragadni egy szinten, szeretnék fejlődni, jobb lenni ebben
- Hogy igazságos? Mondjatok véleményt