Kérlek mondjátok meg, az S.sunny márkájú cipő kínai? (tudásbázis kérdés)
Nem mindegy mennyire használt az a használt. Fiam 1-2 hónap alatt kinövi a cipőit,vagy egy szezonra kb 4-5 pár. Napi max 3-4 órát van a lábán cipő,és ugye nem mindig ugyanaz.Szinte még újak amikor továbbadom,lábtartási hibája nincs,nem tapossa ki se befelé se kifelé az élét.Nyugodt szívvel adom oda,mert inkább egy ilyen cipő mint egy olcsó ami nem jó a kicsi tartásának.
Egy ovis benticipőt amiben napi 8 órát van a gyerek,én sem adnék tovább.
Én a saját gyerekemnek nem adtam a testvére cipőjét, mert mindenki másképpen "tapossa",és inkább akkor egy olcsóbb új, mint egy drágább márkás.
Egyébként igazad van a cipőn sosem spóroltam, még megtehettem szerencsére.
Én siestát csak amiatt nem veszek,mert nagyon nagy bumszli benne a harántemelő.Mivel nincs a picurnak olyan baja ami ezt igényelné,így nem az ő lábának való,az övé "eltunyulna" benne.
Én is úgy indultam neki hogy majd eladom a superfiteket és így megvan az újnak egy része,de láttam hogy egy ismerős nem tud rendes cipőt venni a kicsinek így adom nekik amint kinőttük :) inkább egy 1 hónapot használt használt szandija legyen mint valami új gagyi amitől tönkremegy a lába :(
Gyerek lábával nem lehet játszani! Siesta és Elefanthen cipőket vettem/veszek neki. A nem megfelelő cipő nagyon csúnya deformitásokat és rengeteg problémát tud okozni főleg egy gyereknél.
Persze nem olcsó, főleg hogy hamar kinövik, de ezen nem éri meg spórolni
Még sosem hallottam s.sunny cipőről.Én elefantent vagy superfitet vennék,mi az utóbbit használjuk mióta felállt,ortopéd dokihoz is abban mentünk,azt mondta tökéletes ,mindent tud amit egy szandinak tudnia kell.
Egyébként igaz,a legnagyobb márkák is ott készülnek,csak nem mindegy hogy milyen alapanyagból és milyen kivitelezésben.A másolatokat nem hiszem hogy ortopéd szakemberek tervezték meg mm-ről mm-re.a Másolat az másolat.Egy zokninál lehet mindegy,de a gyerek lábával nem kockáztatnék :)
99% hogy az..
ám miért baj ha vmi kínai???
További ajánlott fórumok:
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Kérlek mondjatok véleményt!!!!
- Kérlek mondjátok el a véleményeteket! Szeretek dalokat írni, de nem akarok leragadni egy szinten, szeretnék fejlődni, jobb lenni ebben
- Kérlek segítsetek, vajon melyik márkájú illóolajakat lehet belsőleg is alkalmazni?