Kerítésépítés kutyabarát anyagból (beszélgetés)
3. Magdi48
2022. ápr. 28. 21:50
Fa kerítés a legjobb, nekünk is ugyanez a probléma volt.
A kiskapura ugrási magasságig fém rácsot hegesztettünk. Szuper lett, így már a felugrálással nem sérti meg a kerítés léceket.
2. Napsugár8
2022. ápr. 28. 17:33
Pedig pontosan a fa a legkutyabarátibb anyag. Bármi mástól előfordulhat, hogy sérül a körme, a lába. Bármiből is csináljátok, a kutya attól még ugrálni és karmolni fogja és kiteszitek a sorozatos sérülésnek.
1. eve92
2022. ápr. 28. 15:46
Le szeretnénk cserélni a kerítésünket, jelenleg fa kerítés van, sajnos eléggé elkorhadt állapotban. Tovább rontja a helyzetet, hogy a kutya összekarmolja belülről a kiskaput, mert mindig ott ugrándozik ha valaki elmegy az utcán. Milyen anyagból javasolnátok az új kerítést? Most a WPC-vel szemezünk, az acél kerítés elemeket is szerintem hamar összekarmolná a kutya.
További ajánlott fórumok:
- CICA ÉS KUTYABARÁTOK FIGYELEM! Segítsünk együtt mert nagy szükség van ránk!
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Gyömrő, Tőzeges tó tanösvény, kutyabarát hely?
- FLP-sek! Milyen képzési anyagból tanultok?
- Az ilyen anyagból készült kanapé kikophat szerintetek, ha nem terítem le és ezen alszom?
- A festéshez használt hengerekkel kapcsolatban mit érdemes tudni? Melyik fajtát érdemes választani? És milyen anyagból?