Kereskedő-boltvezető végzettséggel végezhetek-e pultos munkát, illetve nyithatok-e kocsmát? (tudásbázis)
Kereskedelmi végzettséggel 15 évig vezettem presszót.
dee mindenkpp nézz utána mert nálusnk sose tudni mikor módositanak vagy hoznak be uj törvényeket.
Társas vállalkozásban, ha fent van a tevékenységi körben, nyithatsz (EV-ként nem tudom). Dolgozni is dolgozhatsz. Elvileg az alkalmazottnak kell papír, vagy neked.
Dolgoztam pultban, volt kocsmám is, soha senki nem kérdezte van e végzettségem, de azt se, hogy az alkalmazotta(i)mnak van e.
Gondoltam megnezem a gugliba h mit irnak erről,hatha van aki nalunk okosabb,de mindenki hulye.
Kb 10 oldalt nyitottam meg es sehol nem irnak konkret valaszt.
Uzenem a kerest feltevonek h keressen meg egy illetekes szervezetet,aki erdemben tud valaszolni.
Ja,de amugy valami olyasmi is remlik h nem kell hozza konkret vegzettseg,eleg ha az alkalmazott(nak) van. :)
Szerintem vendéglátó eladó kell hozzá.
De ebben sem vagyok biztos.:D
Mééééér nem Menyus??? Mi kell hozzá? kapásból igent mondtam volna...:DDD
Újabb tanulság..a hoxára ne adj tanácsban..:DD
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Kinek mi a végzettsége vagy mi lesz?
- Mi a végzettséged? Szakmádban dolgozol? Ha nem, miért?
- Tegyük fel, hogy elvégzek egy profi sminkes tanfolyamot, de kozmetikusi végzettségem nincs.Így van valami értelme?:)