Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
A viskó.
Csak könyvet olvastam, történet illik rá.
Valaki ennyiből nem tudja véletlenül mi ez a film?
Asszem vmi leszámolós. Van egy bokszoló aki egy veterán katona vagy talán börtönben volt hosszú ideig, hazamegy, van neki egy testvére is, aki viszont nagyon normális életet él, a katona vagy rab(erre már nem pontosan emlékszem) viszont ilyen előre lefizetett meccsekből keresi a kenyérre valót. Egyszer egy isten háta mögötti meccsen kell részt vennie, aztán kikapnia. Kesztyű nélkül harcol. De a megbeszéltek ellenére nyer. Aztán az edzőjét még ott helyben leövik, őt meg asszem agyonverik. Innentől kezdve már néztem, de érdekelne a vége. Sajna nem jövök rá mi volt a címe, a google meg erre nem ad semmi találatot. De úgy rémlik vmi újabb film volt. Nem a régiek közül való.
Sziasztok!
Egy amerikai telepesek korában játszódó, talán karácsonyi filmre szeretnék rátalálni.
Egy családról szól, ahol anyuka tbc-és lesz, és apuka egy olyan szobát épít hozzá a faházukhoz, aminek üveg belülről a fala, így anya ott is van, és mégsem fertőz.
Köszönöm a segítséget! 🙂
Á
Másutt tették fel a kérdést, csak áthoztam:
118686. G1977g
ma 12:48
Sokan vagyunk itt, segítsetek kérlek. Keresek egy filmet, amit még szinte gyerekként láttam, kb. 25 éve.
Amire emlékszek belőle: gazdag házaspárok nyaralnak valahol azt hiszem egy szigeten. Jön egy hír, miszerint kitört a háború, el fogják foglalni (talán a japánok ) a szigetet, mindenki meneküljön. Sokan ezt nem hiszik el , és maradnak, fogságba esnek. Elrejtik az ékszereiket , pénzüket. Ami megmaradt még, hogy só nélküli ételt kapnak, alultápláltak lesznek. Az egyik női rab kér sót egy őrtől.
Felszabadítják őket, de úgy rémlik hogy ez a nő meghal (?) végül.
Nem ismeri esetleg valaki ezek alapján?
Remélem lesz aki tud segíteni, mert vagy fél éve próbálunk a családdal rájönni a címre. Ez nem egy film, hanem egy műsor volt anno talán az M1-en. A lényeg hogy a riporter leszólított embereket az utcán hogy van-e náluk útlevél, mert ha igen akkor csak fel kell szállniuk a gépre, a jegy ki van fizetve stb.
Ráismer valaki? 🙄
Sziasztok! Keresek egy filmet,amit már nagyon régen láttam,szereplők sem rémlenek egyedül az,hogy 2 szülő magántanárt hívatnak egy szem fiúkhoz,de kiderül,hogy ő már egy felnőtt férfi csak bezárva tartják azt hiszem és kicsit visszamaradott. Olyan,mintha a föld alatt élnének,de ez már nem rémlik annyira. A srác is furcsán viselkedik és a szülei is de a tanárcsaj folyton jár hozzá tanítani..
Nagyon köszönöm ha valaki tud segíteni :)
Sziasztok!
Egy romantikus film az, aminek a címe nem jut eszembe (vagy nem tudom :D )
Szerintem nem játszanak benne túl ismert színészek. A film elején gyerekkori szerelem, gazdag lány, csóró fiú... természetesen szétválnak az útjaik, felnőttként egy öreg bácsi temetésén találkoznak újra (aki gyerekkorukban sokat pátyolgatta őket). A szerelem megvan még, a csaj már egy rossz házasságban él, a pasi egyedül. Összejönnek, a csaj el akar válni, közben a csaj fiának valami szívbetegsége lesz. Végül a pasit lelövik, a csaj fiát meg hívják, hogy van szervdonor, beültetik neki a szívet és utána derül ki, hogy azé a pasié volt a szív.. vagy valami ilyesmi.
Valaki esetleg látta rajtam kívül..? :D Fantasztikus film