Kérdések betegségekről, tünetekről (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha valaki tud kérlek segitsen. Szóval kinnt élek Angliában és hát az itteni orvosok kész katsztrófák. Tehát a probléma: hétfőn egy dönner kebab után nagyon el kezdett szúrni az oldalamba. Vagyis az oldal és a gyomor között. Szerdán meguntam és elmenntem a korházba,de ott nem tudtak semmit mondani. Tegnap már vándorolt a fájdalom,és éreztem a vesém környékén is. Ma elmúlt az oldalamnál lévő fájdalom,viszont iszonyatosan fáj a gyomrom. Olyan mintha haspréseket csináltam volna és most izomlázam lenne. De nagyon kellemetlen. És ma már fájt a derekam és a vesém is. Hát röviden-tömören ennyi. Légyszi segitsetek,mert kezdek aggódni és itt hiába megyek dokihoz.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Miért maradt abba ennek a fórumnak a hozzászólásai? Mindenki meggyógyult? Remélem igen.
Különben nagyon tanulságosak az eddigi hozzászólások. Jó lenne, ha folytatódna.
Köszike a hozzászólásodat.
Ha legközelebb előjön ez az érzés megint, majd megfigyelem, hogy milyen lelki ok válthatta ki. :))
Vérnyomásod rendben?
Egyébként még a pajzsmirigy alul és felül müködése is tud ilyen melankólikus tüneteket produkálni, a szivet hozzá úgy meg tudja dobogtatni, hogy az EKG-n elváltozás nem látható.
Hello gitta. Az én testvéremnek voltak ilyesmi tünetei és vashiánya van, azt állapították meg.
Vigyázni kell, mert ha nagyon lecsökken a vas a szervezetben, nagyon nehéz a megfelelő szintet visszaállítani, anyukámnak is az van.
Vannak természetes szerek amiket gyógynövény boltban meg tudsz venni és szedni, ártani nem árt, ha javulna az állapotod, akkor igazam volt :)
Ha gondolod megírom mit szednek
Helló!
Szerintem ha van lelki oka, akkor simán lehet a stressztől. Eléggé depressziónak hangzik. A helyedben elmennék egy homeopátiás orvoshoz. Nekem is hasonló tüneteimvoltak, de volt lelki okom, tehát sejtettem, hogy ez az és elküldtek mindenhová, nem találtak semmit, nem is gyógyítottak meg, de a homeopátiával meg tudtam gyógyulni.....
nem szedsz olyan gyógyszert, aminek ez lehet a mellékhatása?
a vérnyomásod rendben van?
okozhatja a fáradékonyságot vérszegénység is, az egy egyszerű vérképpel kiderülne
nálam már több éve állandó panasz, hogy mindig szédülök, szinte reggeltől estig, ülve-állva is. ehhez jön még, hogy olyan fáradtság van mindig rajtam, hogy el nem mondhatom, ugyanakkor szinte mindig rosszkedvű, szomorú vagyok.
a szívem néha úgy zakatol, mintha ki akarna ugrani a helyéről.
és nem akarok orvoshoz fordulni, mert hetekig kivizsgálásokra járhatnék, aztán a végén nem találnának semmit, majd a főnök megunná az állandó vizsgálatokra járkálást, és szépen munkahelyem sem lenne már...
viszont az állandó fáradtság, szédülés rettentően idegesít, zavar, és mindig azt kérdezem magamtól, hogy én miért nem tudok olyan energikus lenni, mint más hozzám hasonló korú???
Minden embernek vannak egészségügyi problémái, amik miatt nem akar elmenni orvoshoz vagy szakrendelésre, de szeretné tudni a panasza okát és a gyógymódot rá.
Szeretném, ha ebben a fórumban megosztanád(tok) velünk, hogy mi a bajod, hátha más tudja a gyógymódot a panaszodra.
Nekem például sokszor dobog a gyomrom, mintha ott lenne a szívem, de nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy vörös viszkető foltok jönnek a jobb karomra.Mindent kipróbáltam rá,de semmi hatás.A doki napallergiára gyanakszik,de 1,5 hete nem voltam napon és ugyan ugy viszketek.
Szerintetek?
Kedves Shilaila!
Köszönöm segítő szavaidat, és javaslataidat. Nekiállok keresgélni. Tulajdonképpen ezek a dolgok mindig is érdekeltek.
Most egy kicsit a gyógynövények világával ismerkedek, és kipróbálok pár gyógyteát. Ezek is természetes anyagok.
Már lementettem magamnak az ajánlott web oldalt, átrágom magam rajta.
Mégegyszer köszönet Neked.
Kedves Mamm!
Ha valaki a véleményemet kérdezi, hogy hogyan lehet az ellazulás állapotába kerülni akkor csak annyit mondhatok:nem egyik napról a másikba. Ahhoz, hogy ezt az állapotot elérhesd egy olyan csoportot kell találnod akik pozitív gondolkodás bármilyen vállfajával dolgoznak Önmagukon.Ilyen például az Agykontroll,Reiki, Táltos iskola stb.Biztos vagyok benne, hogy ha igazán szeretnél Önmagadra rátalálni akkor megtalálod hozzá az utadat! Én is akkor találtam Önmagamra amikor egy utkeresők csoportjához csatlakoztam. A betegségeim jelzéseit azóta mindig a lelkiháttérből vizsgálom és 99%-ban meg is találom rá a választ! Persze meggyógyulni csak a próbléma megoldása után tudok! Ha valamilyen gyógyító szert kell bevennem akkor az csakis kizárólag természetes alapanyagu! Ilyen a gyógynövény és a homeopátiás készitmények.Most találtam rá egy nagyon jónak tünő homeopátiára aminek a neve Dr. Schüssler féle életsó terápia. Ha a dolog érdekel olvasd el a www.reiki-vass.com/sok weboldalon. Persze részletesen el kellene olvasni hozzá a könyvet, vagy konzultálni Vass Zsolt-al akinél erről olvashatsz.Sok sikert!
Kedves Shilaila!
Hát, nem is tudom. Azt hiszem ezt végig kell gondolnom, mert úgy érzem rend van bennem. Lehet hogy tévedek? Lehet hogy mégsem tudtam a betegségemet elfogadni, vagy a helyére rakni?
Fogalmam sincs (mostanában), hogy lehet a teljes ellazulás állapotát elérni.
Kedves Mamm!
Sajnos csak a lelkieredetét tudom!
Igy szól: Szorongás.Megemésztetlen dolgok,gondolatok.Érzelmi túltelitettség.
Amit tenni lehetne az az ellazulás testileg-lelkileg.
Szevasztok!
Találkoztatok már a nagyon kellemetlen "puffadással"? Már egy pár korty víztől is megnő a hasam, és úgy érzem mázsás köveket kell cipelnem. Ha eszem, akkor ez hatványozottan jelentkezik (függetlenül az étel milyenségétől).
Az orvos azt mondja: néma reflux, és gyógyszer, gyógyszer, gyógyszer.
Én meg gyógyszer nélküli megoldást keresek. Hátha tudtok segíteni.
Hahó Eve20!
Remélem jó egészségnek örvendsz!
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Kullancs Kérdések! Volt olyan akinek komolyabb betegséget is okozott?