Kérdés azokhoz, akik fejik a tejcit: milyen mellszívót használsz? Nem sebesíti ki a mellbimbót? (tudásbázis)
Nekem az avent semmit nem ért, nem jött le a tej, fájt is, kaptam kölcsön egy medela kézit. Azzal 10 ml helyett 100-at fejtem könnyen, csak épp fárasztó volt. MOst majd elekrtomosat veszek. Sok olyat hallottam akinek az avent nem vált be, viszont hogy a medela nem volt jó olyat még nem nagyon.
Szia,én a medelát használtam,kézit és elektromosat :( szerintem egyiknek sincs olyan ereje hogy kiszivja,van az a hagyományos ami úgy néz ki mint a fecskendő én nem használtam de hallottam hogy az rendesen szivja
helló! van valakinek tapasztalata medela swing illetve tommee tippee elektromos mellszívókkal kapcsolatban?
érdekelne, h melyik mit tud. úg yértem, h azt tudom, h állítólag a medela swing a baba szívási ritmusa alapján szív, tehát váltakozva, nem egyenletes tempóban, de vajon ez elég ahhoz, h ilyeb drága legyen? a tommee tippee nekem szimpi, de a tesóm az avent elektromosra esküszik, mert az "intelligens" :o) mármint elkezded kézzel ezzel beállítod neki a sebességet, és aztán átkapcsolod, és olyan sebességgel szív utána elektromosan, amilyet te beállítottál... de ez tényleg jó? kinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? legkevesebbet a tommee tippee-ről tudok... és persze az lenne a legszimpibb vmi miatt :o)
Én a mellszívóhoz nem tudok érdemben hozzászólni, mert én is a kézi Medelát használtam, csak milyen jó ilyent olvasni, hogy egy másik babának is viszik a tejcsit :)))Jó egészséget, és sokáig vigyék még, mert akkor van :))
Én elektromos AVENT mellszívót használok, nagyon szuper! Baromi drága volt, de gyors és egyáltalán nem fáj. sebes sosem volt.
Csatlakozom Tücsihez:)
Viszont egy "OFF"-olni szeretnék, ha nem gond...Érdemes elektromos mellszívót vennem? Egy másik babának is viszik a tejemet, ezért napjában többször fejek.
Mennyi idő alatt végzek elektromossal? Nem cibálja nagyon a mellet?
Chicco kézi,sose voltam sebes és nem fájt utána.
Medela mini elektric, én naponta használom többször is, és teljesen jó.
Avent kézi és Medela elektromos is jó volt, egyiktől sem lett sebes.
Medela mini electric. Ez jól kiszívta, és lehet állítani a szívás erősségét. Az AVENT sz@rt se ért nekem :(
Nekem is AVENT van,de maradok a kézzel fejésnél,mert amikor sebes volt sokkal jobban megkínzott mintha kézzel fejtem!
Én a kézi AVENT-re esküszöm. Olyan erővel nyomom, amilyennel akarom. Bár ha sokat kell fejni, fárasztó a kéznek. De én nagyon szerettem. Soha nem fájt semmim tőle.
szia
elektromos Madela van és szerintem megéri az árát, a kézi fejőtől már biztos teljesen tönkre ment volna a kezem. Egyáltalán nem sebesített és igen a szívóerősséget is állíthatod.
Szia! Nekem is Madela van az elején kisebesítette a mellbimbómat, meg nagyon húzta is.Már keztem feladni , aztán rájöttem, hogy milyen hülye vagyok.A használati utasításban ugyanis benne van ha átállítod a szívóerősséget akkor könnyebb!
Azóta a legjobb!
Szia! Nekem is a pesztonka van meg. Nálam anno a nagyobbik fiam kirágta a mellem és ha fejtem fájt elég rendesen. De aztán megszoktam. A kisebbiknél nem volt ilyen gondom. De nekem van hozzá egy belső gumi gyűrű is és nem az egész mellet szívja be. Előtte fejjél le egy kis tejet, puhítsd fel a melled és így könnyebb lesz. Próbáld meg bekenni krémmel és segíti a gyógyulást.
Én is Madelát használtam.Elektromosat,az nem annyira brutállius mint a kézi mellszívó.
En a medela elektromosra eskuszom! 8 honapig fejtem vele, naponta soha nem okozott gondot.
Csáo csaj! :)
Kézzel meg sem próbálom. Az lenne ám a kínszenvedés. Valami olyan kell, ami kíméletes, hatékony és gyors.
Nekem Chiccho kézi szívóm volt. Nem volt rossz.
Nekem Madela volt, de fájt tőle, így a kézi fejésnél maradtam. Időigényesebb, de sokkal kíméletesebb.
Nekem Chicco kézi volt nagyon nagyon jól szívott de a gumija nekem is elkezdte volna sebesíteni,viszont én állandóan használtam az Avent mellvédő krémet.Elég drága de nagyon jó.Utána nem volt semmi baj.
Cicizéssel semmi gond, csak pár szivattyúzás után (valószínű a nagy vákuum miatt, igen) kisebesedett picit a mellem...nem olyan vészes, viszont fáj...egyébként nem lenne bajom a pesztonkával...
Nekem egyedül a kézzel fejés jött be.
Avent kézi is nagyon jó, meg van egy svéd tipus, sajna nem jut eszembe a neve...
állítólag az avent kézi mellszívó a legjobb, bár én nem használtam, mert nem volt mit kiszívni....
dde akinek van teje , szerintem kézzel is ki tudja fejni...
Nekem is Pesztonkám volt,és meg voltam vele elégedve.Lehet,hogy a vákum miatt sebesedett ki a cicid,mert én így jártam,meg a kislányom rosszul cicizett,kész gyötrelem volt a szoptatás :(
Én babynova-t használtam,semmi bajom nem volt vele
èn Medela Mini Electric Plus használtam nekem jó volt.
Szóval nekem van elektomos Pesztonka mellszívóm, de pár alkalom után eléggé kisebesítette a mellbimbóm. (Valószínűleg tól nagy a harang a mellemhez képest, nem tudom...) Mindig tele a cicim tejjel, szeretném lefejni és lefagyasztani, csak valami kíméletesebb, de ugyanakkor hatékony megoldást keresek. Ezért várom a véleményeket, kinek milyen fajta mellszívó jött be!?
További ajánlott fórumok: