Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Képzeletbeli barátok fórum

Képzeletbeli barátok (beszélgetés)

dec. 9. 16:23
Emlékszem két manósapkafélés babámra,egyik Veronka a másik Piroska volt és felváltva hordtam őket óvodába :)
dec. 9. 14:50
Nekem volt. Szerintem mindenkinek volt plüsse, babája akihez beszélt etette, öltöztette. Ezek mind képzelt barátok. Nekem egy süsü plüssöm volt akit mindenhová vittem..itattam beszélgettem vele,körtével etettem..:D
7. Alnisa (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
dec. 9. 14:32

Én még senkitől nem hallottam, hogy lett volna neki, a gyerekének vagy bárkinek az ismeretségi körében.

Én egyébként azt gondolom, hogy a képzeletbeli barát egy szellem. A gyerekeknek ügye jóval érzékenyebbek a "csapjaik", így ők látják őket és kommunikálni is tudnak velük. Persze nem mindenkinél jelennek meg szellemek.

6. Enissa (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
dec. 9. 14:07

Nem volt, sosem hallottam még ismerőstől sem, hogy lett volna nekik ilyen.

Elképzelhetőnek tartom egyébként, de csakis nagyon magányos gyerekeknél, akik egy cicát sem tudnak magukhoz ölelni, és annyira szeretnének valakit, hogy elképzelnek egy társat maguknak.

dec. 9. 14:03
Akkor vagy az amerikai gyerekek defektje ez is, vagy a filmgyártók kitalációja?
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
dec. 9. 14:03
A kollégáimmal pont valamelyik nap beszélgettünk erről, hármunkból kettőnknek volt, és nagyjából emlékszünk is rá hogy milyen volt a "személyiségük". :D Arra nem emlékeztünk, hogy mikor tűntek el, de 3-5 éves korunk között volt.
3. elbb
dec. 9. 13:59
Én sem emlékszem, hogy lett volna nekem. Igazából a közvetlen környezetemben lévő ismerősök sem emlékeznek ilyenre.
2. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
dec. 9. 13:56
Gyerekeknél állítólag gyakori. Nekem nem volt.
dec. 9. 13:48
Hétvégén láttam a Képzeletbeli barátok című filmet, arról jutott eszembe. Elgondolkodtam és próbáltam felidézni a gyerekkorom, de szerintem nekem sosem volt. Ez mennyire gyakori, hogy valakinek van ilyen KB-je?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook