Kenyérsütőgép - hízás (beszélgetés)
Butaságot beszél az ismerősöd.
Ha megnézed a bolti teljes kiőrlésű kenyereket, összetételük első helyén áll a búzaliszt, valahol végén kullog a korpa, rozs, magvak, grahamliszt, tönkölyliszt, egészséges hozzávalók. Ráadásul az otthon sütött nem malátától, kávétól barna, hanem teljes értékű gabonától, rostoktól. Bolti kenyerek zöme festett, még jobbik eset, ha nem (cukor)karamellel.
Nem hiszem, hogy változna a dolog:)
Én pl. utálom a kenyérsütőgépes kenyeret:)
Nem tudom megmagyarázni, miért...Nekem nem ízlik:D
Ergo én nem híztam:D
Nekem is Hauser van csak kisebb. Még lekvárt is lehetne vele főzni, még nem próbáltam de itt a szezon, ki fogom próbálni.
Jól döntöttél, nem fogod megbánni, biztos vagyok benne. :-)
Köszi a segítséget! DÖNTÖTTEM!
Esetleg tanács, hogy milyet vegyek?
igen!Én már nagyon szeretnék venni egyet.
Szerintem jobb mint a bolti kenyér mert tudod mit sütsz bele.A házi kenyérből egy szelet is laktató!
Nem fog hízlalni, a bolti annál inkább!
Nem hiszem, hogy jobban hízlalna az otthon sütött kenyér, mint a bolti. Sőt... Tudsz teljes kiőrlésű lisztből is sütni, egészségesebbeket.
Bár egy dolog biztos: sokkal finomabb, mint a bolti, így talán jobban fogy...
Hiszen süthetsz vele teljes kiőrlésű liszttel is :)
Tapasztalatból mondom, hogy a kenyérsütőgéppel sütött kenyérből tudok kb 4 mm-es szeletet vágni (szinte át lehet látni rajta, de simán meg lehet kenni pl sajtkrémmel, a boltinál néha még az 1cm-es szeletet sem sikerül, mert kilyukad). Ne mondja senki, hogy ez nem diétás adag? :))
Azonkívül a fogyásod nem egy kenyérsütő gép miatt fog dugába dőlni. Nem külső tényezőktől függ a siker, hanem csak tőled. Ehetsz kenyeret, akár minden nap délelőtt, de mértékkel. Számold a kalóriákat, és du már ne egyél kenyeret. Házi sütésű kenyérnél nem találsz megbízhatóbbat sehol, azok az idő már sajnos elmúltak. Mindenféle lisztet használhatsz, így egészségesebbet is tudsz vele sütni. Vagy akár kalácsot. Szóval én csak javasolni tudom a gépet :)))
Szia Panka!
nekem is van,én imádom.Főleg azért,mert mindig van otthon friss kenyér,ha akarom ,akár hajnali 4-kor is van meleg kenyerem.Persze,másabb,mint a bolti kenyér,sokkal tömörebb,de pont ezért szerintem laktatósabb is.
Én szoktam különböző magvas kenyereket sütni,kalácsot.Azzal dagasztom a kelt tésztát,tehát egyszerűen imádom. :-)
Sziasztok! Kenyérsütő gépet szeretnék venni, de egy ismerősöm le akar beszélni. Tudja, hogy állandóan küzdök a súlyommal, és szerinte sokkal jobban hizlal az otthon sütött kenyér, mint a bolti, mivel tömörebb. Kicsit elbizonytalanított.
Viszont abba tudom, mit rakok bele. Igazából ketten vagyunk az ötéves lánykámmal. Szerintetek érdemes megvennem?