Kéne nekem egy kis segítség :D (beszélgetés)
Én nem írhatok hozzá vagy mi ?
Itt vagytok a fórumomban irkáltok összevissza a témától függetlenül .
Azután ha én válaszolok valamire akkor meg már nem is tetszik :O
Nem probléma , ha itt nem érdekel senkit ! Majd elküldöm pár helyre aztán majd kiderül !
Amúgy meg könnyen kötözködsz itt a nevemen ismeretlenül hogyan is írtam meg miért is úgy ahogy . Viszont meg kellene tanulnod olvasni ha már idézel tőlem ;)
Sokan ezt egy sztorinak, sokan pedig kihívásnak veszik az esetedet és segítségedre sietnek.
Írj be az RTL Fókusz műsorába. Leírod mi történt, és talán segítség is fog neked jelentkezni.
A facebookon lehet nicknévvel regisztrálni, vagy csak az igazival lehet?
Csak kiváncsiságból kérdezem.
véletlen, na ja...
Egyébként meg ez a téma az, ami már nem éri el a riporterek ingerküszöbét, kivéve, ha celeb vagy, de ha így lenne, akkor meg nem itt kérdezősködnél...
Ugye ugye , de gondolom a témához való hozzászólásra sem akart ráállni a kezecskéd .
Azt azért elmondom , hogy nem véletlen elírásról van szó .
Lényegében több dologban is segítséget szeretnék kérni .
A lényeg , hogy valaki meg hackkelte a facebookom .
- valaki tud e telefonos elérhetőségét az ügyfélszolgálathoz , az sem baj ha angol .
- keresek egy hakkert aki esetleg vissza tudná nekem szolgáltatni , reális keretek között persze honorálnám is a jótettet !
( mindenképpen privátban !!! )
- ha van köztetek , vagy tudsz olyan újságírót vagy riportert akit érdekel a téma akkor szívesen elmondom a storyt valamint rendelkezek pár névvel facebook azonosítóval és paypal azonosítóval amire megpróbálták a pénzem kicsalni .
Illetve rendelkezek még pár infóval .
Előre is köszönöm a segítségeteket !
További ajánlott fórumok:
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Segítség kéne a Váci kórházzal kapcsolatban... Igaz, hogy altató orvost a műtéthez nekem kell szereznem?
- Kezelési utmutató kéne nekem nagyon LG kenyérsütőhöz.
- Nekem kell kérni az orvost az inszeminácóra, vagy neki kéne mondania!?
- Sulisok! Kéne nekem egy Magyarország térkép, amin a gazdasági üzemek vannak bejelölve, tud valaki ilyet itt a neten?
- Laporoszkópiás hsg vizsgálatra (átjárhatósági vizsgálat) kit tudtok javasolni nekem a Debreceni Kenézy kórházban?