Kémiai kasztrálás (beszélgetés)
Én nő vagyok,de ezt a te javaslatodat embertelennek tartom.
Inkább a pszichiátria meg a kemikáliák.A mellékhatásaikkal együtt is.
Nem büntetni kell szerintem.Inkább a megtévedt egyedeket visszavezetni a társadalomba,az olyanoknál pedig,ahol ez nem oldható meg,a társadalomtól való elszigetelést tartom megfelelőnek.
És most jöhetsz azzal,hogy rózsaszín és cukromázas a lelkem.Amúgy tényleg az.
Sajnos ezekben az esetekben, tehetelen a pszichiátria. Mely egyébként is kémiai anyagokkal kezel. Több országban voltak tüntetések a pszichiátria kezelések ellen, (gyógyszerek mellék hatásai miatt nagy az öngyilkosság, teljes leépülés)Az elkövetők IQ szintje általában alacsony, nem igen értenek a jó szóból, mivel ösztönlények,ösztönöket pedig a hormonok irányítják. Persze lehet, hogy majd a távoli jövőben fejlődik a tudomány, de ezek az emberek most erőszakolják meg a nőket.
A büntetésnek akkor van értelme, ha elrettent, lehetőleg azonnali és elkerülhetetlen.
Nem annak szántam,csak nehezen tudom lenyelni az ilyen véleményeket.
Én bízom abban,hogy létezik az általad vázoltnál emberségesebb megoldás is.Amíg nem tudunk jobbat,a pszichiátria segítségét kell kérni.Emberek vagyunk...ennyi.
Pontosan.Belőled pedig úgy nézem,hiányzik a humánum...
Nem,persze,hogy nem,de visszafordíthatatlan károsodást idéznek elő,ez pedig ellentétben áll az EU Alapjogi Chartájával...ezért nincs például Európában halálbüntetés sem.
És nem vagyunk állatok,ezt tudhatnád már.
Ne személyeskedj. A világ sajnos nem cukor mázas és rózsaszínű, a velejéig romlott emberek sajnos nem szoktak megjavulni. A pszichiátria nem képes csodákra. Kérdezd meg a kezeltek rokonait. A kezeléseknek több a mellékhatása, mint az eredménye.
Egyébként se Te se az én véleményem nem számít úgyse. Vannak erre szakemberek, ők döntöttek a Belgiumi ügyben is.
Életfogytiglanra ítélt gyilkosnak engedélyezték az eutanáziát Belgiumban
2014. szeptember 16., kedd, 14:07 Utolsó frissítés: 2014. szeptember 16., kedd, 15:55
Szerző: MTI
Címkék: elítélt; Belgium; életfogytiglan; eutanázia; gyilkos;
Kinyomtatom Elküldöm
Belgiumban 12 évvel ezelőtt fogadták el az eutanáziáról szóló törvényt, azóta ez az első olyan bírói döntés, amely egy elítélt számára engedélyezi az önként vállalt halált. Az 52 éves Van Den Bleeken csaknem harminc éve ül már börtönben.
Egy csaknem harminc éve börtönben lévő, életfogytiglani büntetését töltő gyilkosnak és többszörös erőszaktevőnek engedélyezték Belgiumban, hogy élhessen az orvosi eutanázia lehetőségével.
Frank Van Den Bleeken, aki gyilkosságért és nemi erőszakért került börtönbe, azzal érvelt, hogy nem tud változtatni erőszakos szexuális viselkedésén, elviselhetetlen lelki szenvedésen megy át a börtönben, ezért élni akar azzal a jogával, hogy a rá váró további mentális gyötrelmeknek az orvosi segítséggel végzett eutanázia vessen véget.
Az elítélt ügyvédje, Jos Vander Velpen a VRT belga állami televíziónak arról beszélt hétfőn, hogy ügyfelét az elmúlt évek során számos orvos és pszichiáter megvizsgálta, és mind arra a megállapításra jutottak, hogy a férfi "elviselhetetlenül szenved".
Belgiumban 12 évvel ezelőtt fogadták el az eutanáziáról szóló törvényt, azóta ez az első olyan bírói döntés, amely egy elítélt számára engedélyezi az önként vállalt halált.
A férfi eutanázia iránti kérelme a belga igazságügyi minisztérium beleegyezésétől függött. Belgiumban, akárcsak az Európai Unió többi országában, nincs halálbüntetés.
Az 52 éves Van Den Bleeken csaknem harminc éve ül már börtönben. Az elítélt többek között arra hivatkozott, hogy állapotát Belgiumban nem tudják kezelni, ezért inkább választja a halált. "Ha az ember szexuális bűncselekményt követ el, segíteni kell neki, hogy kezelni tudja azt. Az, hogy bezárják, senkin sem segít: sem az egyénen, sem a társadalmon, és az áldozatokon sem" – mondta a bűnöző egy televíziós dokumentumfilmben.
Te nem vagy normális!
Akkor már kezdjünk el kiirtani mindenkit,aki bűnt követ el...végül is az az egyetlen mód, hogy megakadályozzuk az esetleges visszaesést.Nem?
Egyik sem voltam, de a gyomrom kifordul tőletek!
Értsd már meg,ez pszichés betegség, úgy is kell kezelni!Tudom, a legtöbben kiirtanák őket,de az nem megoldás.Persze, gyors és olcsó lenne,de nem szabad így nézni...emberek vagyunk, emberhez méltó megoldásokat kell találnunk.Ilyen lehet a gyógyszerezés, vagy az,hogy az ilyen embereket elszigeteljük a társadalomtól.
Jobbulást és gyógyulást nekem?Miért?
Persze. Nyilván. Mert az egyszerű.
Emberek vagyunk, erre nem gondolsz?
Miért nem végezzük ki a gyilkosokat?
Egyszerű.A társadalom nem ölhet,nem süllyedhet le a bűnözők szintjére.Mert akkor a morális alapja szűnik meg arra,hogy ítélkezzen a bűnök elkövetői felett!
Gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény esetén, minek bajlódni a kémiával. Egyszerűbb lenne a szike.
Gyors és végleges.
Én sem értem mi ezzel a probléma?! Más számukra emberibb megoldást nem is lehetne és nem is kell taláni...
Talán az emberi amit ők tesznek nőkkel, gyermekekkel?
Nem azt mondom, hogy ítéljék halálra őket stb. sőt még azt is megértem, hogy ők betegek.
VISZONT akkor kezeljék őket, vagy zárják el őket a normális emberektől.
Azért ezt kikérem a melegek nevében is, valamiért ezt mindig párhuzamba hozzák velük, és soha nem értettem, hogy miért?!?!
Egy meleg kapcsolatot bárki bármennyire nem tart normálisnak, de az akkor is két FELNŐTT ember KÖLCSÖNÖS vonzódásán, szerelmén, vágyán, és BELEGYEZÉSÉN alapul, ellenben az erőszaktevéssel, kényszerrel, bántalmazással, és tönkretétellel...
Azért vannak ellene mert érintve vannak"
Hülyeség
Idáig a homo.kat is kiirtották volna, pedig nem ragályos és nem árt senkinek
Én is ellene lennék és nem vagyok érintett
Pszichés probléma a pedofil hajlam?
Az!
Akkormeg?
Minden pszichés és elmebajost börtönbe, bányába?
Mi a megoldás? Nem tudom, de a közös börtön bűnözőkkel biztos nem.
További ajánlott fórumok:
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Bújtatott kémiai elemek
- Mi a véleményetek a kasztrálásról, mint büntetéstől?
- Kinek mikor lett negatív a tesztje vetélés vagy kémiai terhesség után?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?
- Volt már valaki kémiai peelingen striák miatt, tényleg eltünteti?