Kemény maradt a rizs, de már összekutyultam a szósszal!Tudok még ellene tenni? (tudásbázis)
amen!
:)
Rajtam ne múljon. :DDD
Köszönöm,kedves vagy.:)
fel ne add, a következő rizs köreted jobb lesz..a tészta és a rizs össze nem hasonlítható, amihez rizs, ahhoz nem tészta..
próbálkozz inkább, sok szerencsét!
Barátom azt mondta h úgy volt jó.:DLegalább volt mit rágni.Nekem annyira nem nyerte el a tetszésem.:S:)
Majd a következő nem rizzsel ,hanem tésztával lesz,már ezt is megbeszéltük:)
jaa, tisztasági betét örökkön örökké!!!
:)))
no, milyen lett a "rizsünk"
??????
Megcsináltam.:)
Jobb lett tőle,de nem az az igazi fonom rizs.Egyszer ehető,én már ettem is.A többé barátomra vár.:D
Én is attól féltem,hogy szétfő,akkor meg főzelék lett volna.:D Sehogy se jó.
Nah kimegyek rálöttyintek 1.5dl vizet,és vároma csodát.:)
Köszönöm mindenkinek még 1x .:)
Nemvagy egyedűl, voltmár hogy azt én is elszúrtam nem egyszer! Ha akkor vettem ki mit írtak rá időt akkor kemény maradt, hameg pár percel később akkormeg sz...á főtt! :-(
Én a mikrót azért nem ajánlanám mert az szárít, elpárologna az összes rajtalévő szaft mire kellően megpuhúl a risz. De ez nembiztos!!!
Okés.Ez lesz,de mennyi az annyi?Mennyi víz?:)
És köszönöm a mentő ötleteket.:)
ezt javasoltam volna magam is!
További ajánlott fórumok:
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Egyedül maradtál? Hogy éled meg?
- Egyedül maradtam várandósan
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Egy fényképet vissza tudok állítani valahogy az eredeti tulajdonságaira, ha összekutyultam?