Kemény fájdalmatlan seb a hüvelybenetnél (beszélgetés)
MÁr jártam egy orvosnál, akárhányszor írt fel kenőcsöt, krémet, hüvelyben alkalmazott krémet, egy ideig gyógyult állapotban voltam, utána visszaestem... mondtam a dokinak, hogy seb van a hüvelybementnél, azt mondta , hogy nem lát semmit... Így akihez én fogok menni, az szabadságon van, jövőhéten már lesz.
A hüvelyi folyásom már csökkent, mert használom megint a tejsavas irrigátort, mert mostanában elég stresszes vagyok, és állítólag ez is felborithatja a dolgokat.. de a seb még mindig ott van, és szerda reggel fogom magam, leszarom a munkámat, és átmegyek a rendelés elején.
Ja, amúgy meg már három orvos is próbált kezelni, de egysem jött rá mi a bajom. Úgyhogy megyek ahhoz, akit nagyon dicsérnek a betegek... meg a közeli ismerősök..
Bartholin-mirigy gyulladás?
addig jó míg nem fáj.. ha fáj,akkor lesz gáz.... minél előbb irány a doki!
Lenne tippem, hogy mi lehet az, de nem fogom leírni, mert nem akarom rád hozni a frászt, és nem vagyok nőgyógyász!
Természetesen AZONNAL irány a doki...
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?
- Miért érzünk fájdalmat, ha szerelmesek vagyunk?
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Mivel lehet enyhíteni a darázscsípés okozta fájdalmat?