Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kelt Ostoros kalács recept

Kelt Ostoros kalács recept

A Kelt Ostoros kalács hozzávalói:
Tészta: 60 dkg liszt, 3 tojássárgája, 6 dkg cukor, 2 evőkanál étolaj, csipet só, 4 dl tejben felfuttatott 5 dkg élesztő.
Krém: 1 csomag ráma, 20 dkg cukor, 4 evőkanál kakaó, 2 csomag vaniliás cukor.


A Kelt Ostoros kalács elkészítési módja:
Az összegyúrt tésztából 6 cipót készítünk. Kinyújtjuk megkenjük a csoki krémmel feltekerjük, majd 3 tekercset összefonunk. Tejfölös tojássárgájával megkenjük, kelesztjük és sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kelt ostoros kalács elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook