Kedvenc filmes idézetek (beszélgetős fórum)
Én... vagyok... a Marvel Jézus. 😎
(Deadpool & Rozsomák)
"Tejszín? Cukor?
- Cukor.
Egyet vagy kettőt?
- Négyet."
(Az eastwicki boszorkányok)
"Megírtam amit akartak! Miért ne? Ha kuplerájban dolgozol csak egy célod lehet: hogy a legjobb k*rva legyél!"
(Peter Fallow, Hiúságok máglyája)
- Csak azt szeretném tudni hogy csinálod hogy mindig nyersz?
- Egy egész árvaház imádkozik értem!
(...és megint dühbe jövünk)
"A játék az nem játék!"
(...és megint dühbe jövünk)
- Bocsánat! Kérem szépen! Nem vagyok buzgómócsing, de azt hiszem láttam valamit, amiről...
- Mit látott??
- Semmit. Elvis Presley-t.
/Die Hard 2. - Még drágább az életed/
- Hé faszikám! Ugye tudod hogy ki vagyok?
- Koporsótöltelék! [lövés]
/Die Hard 2. - Még drágább az életed/
„Bátor az, aki szembe mer szállni az ellenségeivel, de még bátrabb, ki a baráttal száll szembe.”
Harry Potter-Dumbledore
"Jobb a tűzben égni, mint ázni a húgyban!"
/Harley Davidson és a Marlboro Man/
"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon-nagyon berágunk." - Harcosok klubja
"Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat! Válassz szabadidőruhát és hozzá illő sporttáskát, válassz egy három szobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válassz DIY-t, és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy! Terülj el egy fotelban, és nézd a lélekölő, agypusztító TV-s kvízjátékokat! Tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként rohadék kölykeid számára, akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd! Válaszd a jövőt, válaszd az életet! De miért akarnék ilyesmit csinálni? Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet." - Trainspotting
"Gyorsan kapcsold be!!! Hátha benne vagyok a híradóban!"
/uristen@menny.hu/
"Te is milyen körülményes vagy! Ez a sok 'lőn' meg a 'vala'! Hagyjátok már ezt a hülyeséget!"
/uristen@menny.hu/
"És a kulcs hol vala? Csak nem történt vala-vele valami?"
/uristen@menny.hu/
"Thévét!!! Tévét... Hozzál föl tévét..."
/uristen@menny.hu/
"Figyelj! Hogyha tényleg te vagy az Isten, akkor húzzál innen nagyon gyorsan! Az előbb volt itt a Mózes, azt is úgy agyonverték!"
/uristen@menny.hu/
"Ezt! Ezt most k*rvára elhittem! Na! Kész vagyunk, mint a házi feladat!"
/uristen@menny.hu/
"Gyermekeinknek segít a világvégére való gyors felkészülésben a most megjelent kis interaktív Bibliánk, ahol a szereplők kis állatfigurák! Az Isten például egy aranyos kis maci, a Sátán pedig egy nagy gonosz medve! És ez most a világvége alkalmából akciós!"
/uristen@menny.hu/
"Isten a legjobb mosógép,
Tisztára mossa a lelkedet!
Megtisztít a makacs foltoktól,
Aktívan védi a szívedet!
Isten szeret engem, téged,
A világ végén most megérted!
A Mennyország kulcsát itt megleled,
Csak nyisd ki, nyisd ki a szívedet!"
"HÁLÁLÁ! HÁLE-LUJA HA! LELUJA HA!"
"HÁLÁLÁ! HÁLE-LUJA HA! LELUJA HA!" 😅
/uristen@menny.hu/
"Koszos lelkűek! Örömhírt hoztam! Létezik egy csodálatos mosógép! Isten kettő, három, és!"
/uristen@menny.hu/
"Asszimilálódni kell, érted? Asszimilálódni!"
/uristen@menny.hu/
"Valami bajod van? Mondjad! Ha bajod van, mondd el bátran, segítek, én vagyok az Isten!"
/uristen@menny.hu/
"Nincs egy kis nyugtatód? Teljesen fel vagyok gyorsulva... De tök jó, ilyen gyorsan is olyan lassan múlik az idő..."
/uristen@menny.hu/
"- Én valék az Isten!
- Én meg a Michael Jackson!"
/uristen@menny.hu/
"Frank! Amikor Nordberg azt mondta hogy "KOMÁLLAK", a hajó nevét közölte!!!
- Én is rájöttem... igen!"
/Csupasz pisztoly/
"Soha ne menj ahhoz hozzá, akiről azt hiszed, együtt tudsz élni vele! Azzal házasodj össze, akiről azt hiszed, nem tudsz nélküle élni!"
/A beígért menyasszony/
"Egyesek akkor találnak rá a szívükre, ha elvesztik a fejüket."
/A beígért menyasszony/