Melyek a kedvenc filmes mondataid? (beszélgetés)
-Forduljon balra, ismétlem, balra!
-Értettem főnök, ismétlem, főnök
Taxi 123?
"Nincs tökéletes tett, csak tökéletes szándék."
Robin Hood
Van valami, amit te se tudsz, hogy feloldódok abban, akit szeretek, mint egy áteresztő membrán. Ha szeretlek, mindenem a tiéd: a pénzem, az időm, a testem, a kutyám. (...) Olyan elképesztő tulajdonságaidat is bálványozom, amiket sosem szerettél magadban. Teljességgel átadom magam neked, amíg teljesen ki nem zsigerelsz, és csak úgy tudok kigyógyulni belőled, ha ugyanígy belebolondulok másba.
(Ízek, imák, szerelmek)
"Te neg ne pofazz Bodri, ne pofazz! Kulomben is, neked erteni kene ehhez nem? Te dolgozol abba a szaros kib@szott k.rva latin muzeumba."
:D
ARGO
„Néha meg kell szegni a szabályokat,
nem lehet tudni mi lesz rád hatással.”
Fejjel a bajnak
A hazugsághoz két ember kell: egy, aki mondja, és egy, aki elhiszi.
Simpson család
-Róka,menj hátra,verd le a lakatot.
-Mivel?
-Anyáddal!!!!!!
Üvegtigris
Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről.
Dr House
-Miért pont üvegtigris??? -Mér? Mi legyen?? Fapuma..???
Üvegtigris!
-Jack: Álmodok? -Bocskor Bill: Nem. -Jack: Gondoltam, akkor lenne rum is.
Karib-tenger kalózai!
-Jack: Alga, Alalalalul, Alakulata, Alkulatulakok, Alkataluk…. - Kalóz: Alku? -Jack: Ez lesz az! ALKU!!! -Kalóz: Ördög vigyen el minden tökfilkót, aki alkut sóz a nyakunkba! -Francia szokás.
Karib-tenger kalózai 1!
A kannibálok szigetén: Will :Mondd eresszenek el!Jack: kolálám.... lám péki péki,lám inci vinci,lám széj széj junaki : nyisz-nyisz!
Karib-tenger kalózai 2!
Mindannyiunk élete egy-egy patak, mely ugyanabba a folyóba ömlik, ami végül a vízesés ködén túl a mennybe ér.
/Bakancslista/
Ha nem feledkezel el a kitűzött céljaidról, minden alkalmat meg fogsz ragadni, hogy közelebb kerülj hozzájuk.
/egy gésa emlékiratai/
"Ó Uram, add áldásodat a te kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben." ...
Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend."
Gyalog galopp
"Én porszívózok, te törölgetsz"
Utolsó cserkész
'' - Segítség ki fogunk halni, ki fogunk halni! - Gyerekek, most mennünk kell, majd este játszhattok kipusztulósdit... ''
Jégkorszak
Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ô csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és oldhatatlan szeretettel?
Marley és én
Mindig megnéztem! :)))
Ha megint menne, ismét végig nézném. :)))
Szeretnék olyan gyagya kis városban, olyan "bolond" emberek között élni...
Picit magam is bolond vagyok.
Sokat köszönhetek annak a sorozatnak azt hiszem.
" A felhők fölött mindig kék az ég."
Szívek szállodája