Kecskemét és környéke fogyókúrázók, életmód váltók beszélgessünk (beszélgetős fórum)
Akkor legyen jövő hét vége.
Nekem inkább dután jó, mert akkor a férjem tud vigyázni a lányomra:)
Vagy az is jó, hogy ha hétvégenként megyünk, ha neked úgy jó. :D
A vizet ne sajnáld, van elég! :D
Szia!
Nagyon jó lenne együtt úszni, tartanánk egymásban a lelket! :D Én 74 kg vagyok de 155 cm magas, úgyhigy nekem ez is sok. :) Én már évek óta nem voltam strandon sem:(
Én úgy csinálom, hogy nem érdekel senki mit mondd, mit gondol, legalább látják, hogy próbálkozom :)
A vízben úgysem látszik sokminden. az úszás kíméli az izületeket, nem fáradsz ki annyira, nem izzadsz, és látványos eredményt érhetünk el vele, ami sztem nekünk kellene :D
Hétfő óta 3.7??? Az szééép!! Gratula!! :D
Én amit fogytam, vissza is szedtem... ezért lenne jó, ha ketten csinálnánk, mert akkor nehezebben talál kifogást az ember, mert tudja, hogy a másik számít rá! :D
Remélem sikerült egy kis kedvet csinálnom , már nagyon mennék úszni(még nem is voltam ott soha) csak egyedül nincs nagy kedvem. :D
Szia!
Mit tornázol? Én is itthon szoktam, jön a rossz idő, nincs kedvem kimenni :D
Olvastam, hogy szeretsz úszni. Nem lenne esetleg kimenni az uszodába heti1x? Én ezt szeretném kipróbálni, csak nincs elég motiváció!
Levellel mi újság?
Én is próbáltam, de nem bírtam végigcsinálni:( nagyon egyhangú volt. :)
Halihó!
Vani itt még vki?
Én is Kecskeméti vagyok és szeretnék keresni valakit, aki járna velem néha futni, vagy tornázhatnánk.
Együtt könnyebb! :D
Én hamarosan otthagyom a Forma Zonát, a spinning edzőm átmegy máshova, május 10-én nyílik egy új fitnesz kp.
:)
Én szeretek oda járni.
Lent vannak a kondigépek, azokat messziről kerülöm.
Fent az emeleten pedig a kardio gépek, azokon szoktam nyomulni.
Van 5v6 futógép (jó masszívak)4 bicikli, 2 eliptikus és 2 lépcsőzőgép.
Van honlapjuk nézz fel rá, ha érdekel. Hoztam el árlistát is. Írd meg mi érdekel.
Én is szoktam itthon is tornázni, de lassan szeretném elkezdeni a futást és én azt gépen szeretem elkezdeni, hogy a pulzusszámomat tudjam kontrolálni. Egyenlőre még csak gyaloglog, jövő héten akarok beiktatni a zsírégető edzések közé már heti 1 kardió edzést is.
Sziasztok
Ha lehet csatlakoznék. Kedden kezdtem. A Colosseum Fitnessbe vettem bérletet, jár oda valaki közületek. Ma naplót is kezdtem, ott olvashattok pár dolgot.
Sziasztok!
Egyenlőre az erőt gyűjtöm, hogy nekiálljak, mert sok-sok kilótól kellen megszabadulnom.
Nálam a mozgás oldal hibádzik. Csak egyedül lusta vagyok.
Tornázni csak néha napján heti 1-2 alkalmat jelent(Rékázni szoktam).Ahova lehet oda gyalog vagy biciklivel megyek,sőt már alig várom,hogy biciklizős (szélmentes)idő legyen és akkor letekerek Ópusztaszerre és vissza hetente többször is,mert most lett kész az összekötő kövesút a 2 falu között(Pusztaszer-Ópusztaszer).
Várom a jó időt nagyon,mert akkor szivesebben mozgok minden félét,tornázni is melegben szeretek,minél jobban izzadjak:-)))
Most épp zsírégető tavaszi nagytakarításban vagyok,ez is fogyaszt :-)))))
gratuálok.
Itt vagyok Én is,bár nem Kecskeméti,de 3/4 órányira vagyok tőletek,szóval a közelben.:-)))
Én már a 6. hétbe kezdtem bele a fogyókúrámmal,az elmúlt 5 hét alatt -6.4 kg ment le.Elégedett vagyok az eddigi eredményemmel és folytatom tovább ,van még hátra 10-15kg amitől szeretnék megszabadulni.Remélem nyár közepére végére elérem az áhitott súlyt.
Minden nap olvasgattalak benneteket.:-))
drukkolok.
én egy újabb gyümölcsnap beiktatásán gondolkozom, de még egy víznap is tervbe van.
Te érzed mi a jó neked.
Én maradok a lassúnál.
áh, én nagyon szkeptikus vagyok a gyors diétákkal, szerintem hosszútávon károsak.
Jojo lesz a vége.
Elég ha abból indulsz ki, hogy hogyan adhatna le a szervezet tartósan 2 év alatt felhalmozott hájat tizen-huszon nap alatt.
További ajánlott fórumok:
- Karcag és környéke. Beszélgessünk! :)
- Létezik hogy Kecskemét környékén 400 000 Ft a hamvasztásos temetés?
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kecskemét és környéke - aktív anyuka toborzó :-D
- Nyíregyháza és környéke - beszélgessünk! :)
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén